• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2017

21:47

AMERI OBORILI SIRIJSKI AVION: Branili teroriste ISIS, Asadov pilot nestao!

Vesti

AMERI OBORILI SIRIJSKI AVION: Branili teroriste ISIS, Asadov pilot nestao!

Podeli vest

Koalicione snage, predvođene SAD, oborile su sirijski vojni avion kod Rake, saopštila je danas sirijska vojska

  

Vojska je navela da je avion oboren u vreme sirijske borbene misije protiv ekstremista Islamske države.

Ovo saopštenje vojske objavljeno je na sirijskoj državnoj televiziji, a u njemu se navodi da se avion srušio i da je pilot nestao.

Dodaje se i da se incident dogodio u popodnevnim satima, preneo je Rojters.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 6 godina

Nije to bezobrazluk, to je internacionalni terorizam...

BorisDe

pre 6 godina

Zašto Rusija ne brani svoje a kao što vidim ameri brane svoje? Pomislit cu da su Rusi trenutno bezmudni sada i da opet nema nista od njih?!

mirko

pre 6 godina

Zato sto ne znas sta se trenutno dogadja i ozbiljno je. Cekaju se vesti iz Sirije sa fronta... Novine nisu mesto gde mozes da saznas vise...

Vasko

pre 6 godina

Sklobodno razmisli ne boj se. To je bas tako kao sto si rekao.

Mara

pre 6 godina

To je zlocin bez presedana,jos gori nego sto su pravili po Srbiji.Putin jedino moze da im stane na crtu i osveti im se za sve zlocine i genocide koje prave po svetu,inace stoka kaubojska nece da stane.\n

Vasko

pre 6 godina

A to nikada nece da se desi kao sto se nije desilo u poslednjih 20 godina.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Сада Вам је јасно да је ИСИС.... само - "филијала" америчке ЦИЕ... за обављање тзв. "прљавих послова"...!! ( Знате као оно: треба убити тога и тога, изазвати кризу : "тамо и тамо"...а да и Американци, формално остану... - "чисти"...!) Сада знамо: Доналд Трамп је био наша лажна нада...Све је остало по старом...Систем није "размонтиран".... уместо Клинтонових - Трампови, у истим "дресовима" и истом.... "прљавом" игром, у светској глобалној политици... ?! Бадава смо се понадали... Уместо Фашисте... - Фашиста...!!

zimzelen

pre 6 godina

Ne pita se Trampa, ne znate koliki je pritisak na njega I mozda ce biti skinut.Kongres ,senat,cija I pentagon su glavni tako nema veze sto je on presjednik I ja da dodem na celo nista ne bi mogao promijeniti,oni na koga zalome nema spasa,samo kazu presjdnik te zemlje nije dobar koju trebaju da razore I da naprave bijdu I krvoprolice,imaju jos 4 drzave da sataru;Kina,Ruse,Koreja I Venecuela

nenad

pre 6 godina

Neverovatno koliko javno podrzavaju ID, a na Zapadu potpuna medijska blokada i diktatura.\n

Nina

pre 6 godina

Pa moraju da zastite svoje koje su oni stvorili i finansirali. Nadam se da je to jasno i onima takozvanima pro-amerikancima.

milos

pre 6 godina

Branili teroriste ISIS ??? \n   Jel to znaci da su i oni teroristi ili kauboji misle da je ostatak sveta isto sto i indijanci u Americi.\n    Sve sto vidimo je rat interesa mocnika u zelji za dominacijom u svetu.\n

Dara

pre 6 godina

Americka odmazda za njihovog ubijenog coveka Bagdadija.

Prvoslav ćirilica

pre 6 godina

Па неће ваљда да бране државу Сирију! - ćirilično

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija