• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer.rs

19.06.2017

10:38

(VIDEO) HRVATI ĆE SPREČITI UPAD RUSA NA BALTIK: Generali NATO prolupali, uzdaju se u USTAŠKU VOJSKU!

Vesti

(VIDEO) HRVATI ĆE SPREČITI UPAD RUSA NA BALTIK: Generali NATO prolupali, uzdaju se u USTAŠKU VOJSKU!

Podeli vest

Vojnici iz Hrvatske, Poljske, Litvanije, Velike Britanije i SAD uvežbavali su na poljsko-litvanskoj granici scenario po kojem bi Rusija mogla da pokuša da odseče Baltik od Severnoatlantske alijanse. U vojnim vežbama u Suvalkskom koridoru učestvovalo je 1.500 ljudi

Komandant američkih snaga u Evropi general-potpukovnik Ben Hodšis kaže da "napad ne mora sigurno da se desi", ali je naglasio da je moguća situacija pri kojoj će "tri saveznika na severu biti potencijalno izolovana od Alijanse", prenosi RT.

Zamenik komandanta američke vojske u Evropi general-major Džon Gronski izjavio je da vojnici moraju da treniraju na teritoriji koju će možda morati da štite.

Poslednjih godina NATO koncentriše oružane snage u blizini ruskih granica pravdajući taj potez potencijalnom agresijom sa njene strane. 

Moskva je više puta govorila o apsurdnosti i neosnovanosti tvrdnji o vojnoj pretnji baltičkim državama i izjavljivala da Rusija nikad neće napasti bilo koju državu Alijanse. 

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je naveo da NATO toga svestan, ali da ih ipak koristi kao povod da rasporedi više snaga kod ruskih granica.

Sa kakvim vojnim arsenalom raspolaže "lijepa njihova" pogledajte u prilo#enom video zapisu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 6 godina

Mislim da je došlo vreme da se Putin i Rusija "ozbiljno" zabrinu! Nije svejedno krenuti protiv takve sile!Rusima i Putinu se sigurno gaće tresu,kada vide ko je sa druge strane!Sila je to!

deda Raša

pre 6 godina

Ma nije bas tako kako kazete. Ako im se pridruzi i ona velika sila MNE, bogami ce se zatresti gace celoj Rusiji.

Vladi

pre 6 godina

Vidjeli ste nas Bljesak Oluja. Sljedece ce biti TORNADO

Lala iz Banata

pre 6 godina

Из поузданих извоза знам, да су за Хрвате, задужили једно ловачко друштво из Приднестровља...?! А они броје ( руски ловци )... - око 1500 чланова, што је сасвим довољна против-тежа за хрватску НАТО "силу".

mauzer

pre 6 godina

Hrvati bi pukli u roku od 24 sata. Mislim i da je to puno.

nenad

pre 6 godina

Svi se sprdaju sa nasim susjedom, a to nije u redu.\n

BIJE ZDOZVE CKEPI DJMANOVETU

pre 6 godina

HA,HA,HA,HA, IMA RUSI DA IH ISPRZE ZA DORUCAK. \n

Mara

pre 6 godina

Velika sprdnja Nato-a sa Hrvatskom,nije fer ako su oni stvarno vasi iskreni saveznici i clanice Nato- pakta, da ih tako ismejavate i sprdate se sa njima,oni jesu niko i nista, ali dajte im malo pristojnog uvazavanja,makar vestacki,to bi za njih bilo dovoljno,oni se i ovako hvataju za slamku, ne bi li od vas dobilu makar jednu malu mrvucu.To sto ih Vatikan podrzava nije im dovoljno,oni uvek hoce jos kao nezajazljivo,nezasito i nevaspitano deriste.Pa videli ste Kolindu kako se sramno gura da stana pored Trampa koji je nije ni pogledao,tacnije nije pravio razliku izmedju nje i vazduha, ali je to nije sprecili da bude ponosna u svom pohodu na njega,naravno bez i malo stida.\n

Nina

pre 6 godina

Videce da nece biti isto kao kad su ubijali srpske civile.

mauser

pre 6 godina

Skinuli su uniforme kada su bježali i oblačili civilnu odjeću, kao nenaoružani civili...... možeš si misliti

CAPAJEV

pre 6 godina

U pricuvi je milogorska udarna guslarska da pripomogne braci ustasama ima Rusi da se slede od straha ha ha ha ha

Rusi ih cekaju

pre 6 godina

Joj pa ni jedan se ustasa nije ziv vratio sa Staljingrada. Umlatili ih Rusi, ali ove ce otopiti ni masna mrlja od njih nece ostati. Eto Rusima stalnih mušterija. \n

dusko

pre 6 godina

Ma kakva hrvatska vojska rusi da oce za pola saa sve bi ih zbrisali i zato treba rusima dati imunitet za centar u nisu jer oni su nasa slovenska braca....

vlada

pre 6 godina

Vojsku možeš stvoriti i od "plemenske zajednice" ali od "ustaša" - nikada! Paranoja je američka bolest, kojom su inficirali dobar deo Evrope, no srećom Rusi nisu /za sada/ zainteresovani za agresiju, inače bi to završili za dva dana!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija