• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.06.2017

22:25

(FOTO) MALER! Ukrao Ferarija, pa uhvaćen jer nije imao novca za gorivo!

Vesti

(FOTO) MALER! Ukrao Ferarija, pa uhvaćen jer nije imao novca za gorivo!

Podeli vest

Policija San Rafaela uhapsila je čoveka iz američke savezne države Džordžije pod sumnjom da je ukrao skupoceni Ferari 488 GTB.

Policajci su dobili dojavu o čoveku koji se sumnjivo ponaša i traži novac za gorivo za skupoceni automobil, prenosi Si-Bi-Es San Francisko (CBS SF).

Policajci su na licu mesta našli Rokija Himeneza (36) iz Džordžije, koji je tvrdio da automobil pripada njemu, rekavši da je auto bio na servisu poslednje dve godine, saopštila je policajka Lisa Holton.

On je policajcima rekao da ima papire kao dokaz o vlasništvu u rancu, međutim, nakon pretresa, nisu nađeni nikakvi papiri, kaže Holtonova, što je pobudilo sumnju.

Nakon toga je pozvan salon Ferarija u blizini, koji je poslao predstavnika da ispita vozilo, nakon čega je utvrđeno da je automobil vredan 245.000 dolara ukraden iz servisnog centra San Rafael.

Himenez je uhapšen pod sumnjom da je ukrao auto.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija