• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

21.06.2017

18:53

RUSI OČITALI LEKCIJU NATO PILOTIMA: U povratku iz Kalinjingrada, Šojgua čuvali i SU-34, a gde su bili AVIONI ALIJANSE?!

Vesti

RUSI OČITALI LEKCIJU NATO PILOTIMA: U povratku iz Kalinjingrada, Šojgua čuvali i SU-34, a gde su bili AVIONI ALIJANSE?!

Podeli vest

Avioni NATO-a pratili su avion ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua na povratku iz Kalinjingrada, ali su ovoga puta bili na znatnom rastojanju od ruske letelice i nisu pokušavali da joj se približe, preneo je dopisnik RIA Novosti

Šojgu je u Kalinjingradu održao sednicu vojnog kolegijuma posvećenu pitanjima zaštite bezbednosti u Zapadnom strateškom pravcu

Ranije danas avioni NATO-a su pokušali da prate avion ministra Šojgua koji je leteo ka Kalinjingradu iznad neutralnih voda Baltičkog mora. Avion u kojem je bio Šojgu leteo je s pratnjom sastavljenom od lovaca Su-27 mornaričke avijacije Baltičke flote.


(VIDEO) ODBIJ OD ŠOJGUA! Evo kako je moćni ruski presretač SU-27 oterao provokatorski NATO avion F-16!
 

Jedan od aviona NATO-a pokušao je da se približi avionu ministra, ali je između njega i ruske letelice uleteo ruski lovac Su-27. Nakon toga avion Alijanse se povukao. 

 

 

Na povratku iz Kalinjingrada u pratnji ruskog aviona bili su lovci-bombarderi Su-34. Nekoliko aviona NATO-a pratilo je avion ministra odbrane na znatnom rastojanju, bez približavanja. 

TESNO NEBO IZNAD BALTIKA: Ruski lovac "kidisao" na američki špijunski avion, PROMAŠIO GA ZA 1,5 METARA!

RUSI ODGOVORILI AMERIKANCIMA: Evo zašto je SU-27 "presreo" američki špijunski avion!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milorad

pre 6 godina

ало нато мајмуни. где ћете на тарзана

XXL

pre 6 godina

Sukhoi su odlično opremljeni i najverovatnije je da su NATO kante imale onaj poznati zvuk upozorenja da su ozračeni i postali meta dok njihov radar nije beležio u blizini borbene letelice jer je 'kratak' i ne 'vidi'.

RINGISPIL

pre 6 godina

Ajde neka se neki Suhoj prilepi komandantu NATO ili americkom ministru vojnom na tu razdaljinu. Izgleda mi da neko postuje medjunarodne propise a neko postuje samo silu i moc.

vlada

pre 6 godina

.... mogu da se "igraju" sa vama, i budite srećni dok su u netralnom vazdušnom prostoru! Kalinjingrad vam smeta, a on je i zadenut TU kao "kutnjak" da vodi "računa o vama"! Možete samo da lupate "glavom o zid"!

Nina

pre 6 godina

Izazivaju, izazivaju ali treba da znaju da ce i njihova deca stradati i to medju prvima ako dodje do rata sa Rusima. Nema mesta na zemljinoj kugli gde ih mogu sakriti jer ce se Rusija braniti a bombe ne biraju i ne mogu razaznati civile od vojnika. To samo njihove bombe u Iraku i Siriji prepoznaju civile pa ih "obidju" ili su nekakvi milostivi andjeli pa humanitarno bombarduju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija