• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

24.06.2017

20:35

(VIDEO) BERLUSKONI BI MELANIJU! TRAMPOVA ŽENA JE SIMPATIJA BIVŠEG PREMIJERA ITALIJE: Američkom predsedniku se ovo neće dopasti!

Vesti

(VIDEO) BERLUSKONI BI MELANIJU! TRAMPOVA ŽENA JE SIMPATIJA BIVŠEG PREMIJERA ITALIJE: Američkom predsedniku se ovo neće dopasti!

Podeli vest

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da mu se kod američkog predsednika najviše sviđa njegova supruga Melanija
Tanjug/AP

Berluskoni je gostovao u emisiji privatne televizijske stanice "La7", gde ga je voditelj pitao da li je polaskan što ga upoređuju sa Trampom.

- Ne mogu da kažem da se zbog toga osećam ovako ili onako. Međutim, što se tiče Trampa, mogu da kažem da mi se, kao mnogim muškarcima i ženama, sviđa Melanija - odgovorio je Berluskoni.

BERLUSKONI SPOPADAO SORAJU, pa je posle PSOVAO I VREĐAO!

Melanija Tramp se Berluskoniju sviđa zbog, kako je naveo, lepote, stila i šarma.

Berluskoni je kazao da nikada nije upoznao Melaniju Tramp, ali da ju je video na televiziji i da je čuo mnogo pozitivnih komentara.

- Čak je ni demokrate u Americi ne kritikuju - istakao je Berluskoni, prenela je agencija Rojters.

NOVI ŠOK ZA NATO I EU: ITALIJA PRELAZI U PUTINOV TABOR: Moskva će razbiti najslabiju kariku Unije!

Berluskoni (80) se ove nedelje ponovo vratio na političku scenu pošto je vodio kampanju za svoju stranku "Forca Italija", uoči drugog kruga lokalnih izbora u Italiji koji se održavaju u nedelju.

Bivši italijanski premijer poznat je i po raskalašnim bunga-bunga zabavama u kojima je ugostio mnoge poznate ličnosti iz sveta politike i šou biznisa.

Kako su izgledale zabave koje je organizovao Berluskoni pogledajte i priloženim video zapisima!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 6 godina

ZNAM GA KAKAV JE!!! MORE, ZGAZIĆE JE PEVAC!!! A ONA SE NEČE MNOGO NEĆKATI!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Што се мене тиче, њега бих с апетитом по њушки тресно...а њу.... - савио у " тесно"....!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija