• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

27.06.2017

15:31

(VIDEO) KLJUČNI DOKAZ MEDIJSKE SATANIZACIJE RUSIJE! Procurio snimak koji razotkriva NAJVEĆU LAŽ CNN-a!

Vesti

(VIDEO) KLJUČNI DOKAZ MEDIJSKE SATANIZACIJE RUSIJE! Procurio snimak koji razotkriva NAJVEĆU LAŽ CNN-a!

Podeli vest

Istaknuti producent CNN-a Džon Bonifild snimljen je tajnom kamerom kako spekulacije o navodnim vezama Donalda Trampa i Rusije naziva „običnim smećem".

Bonifild u tajnom snimku priznaje da je antirusko izveštavanje Si-En-Ena uslovljeno isključivo rejtinzima.

 --To je uglavnom obično smeće. Mi nemamo nikakav veliki dokaz - rekao je Bonifild u snimku koji je objavio konzervativni aktivista Džejms O'Kif na sajtu Prodžekt veritas.

Snimak je nastao dok je Bonifild razgovarao sa nepoznatim novinarom koji se raspitivao o „ruskom narativu" u Si-En-Enu.

- Zašto se na Si-En-Enu stalno čuje 'Rusija ovo, Rusija ono'...? - raspitivao se novinar.

- Zbog rejtinga - odgovorio je Bonifild.

- Naša CIA stalno pravi neke podvale, a mi manipulišemo vladama. Mislim da je predsednik verovatno u pravu kada kaže da je to lov na veštice - priznao je Bonifild.

Ispostavilo se da se strategija isplatila. 

- Naši rejtinzi su neverovatno visoki sada - rekao je Bonifild.

Koliko daleko se ide u ovoj strategiji otkriva svedočenje Bonifilda o tome da je direktor ove kuće novinarima rekao da prestanu da prate klimatske dogovore i da se vrate na Rusiju.

Tri novinara CNN dala su otkaz zbog talasa skandala sa člankom o navodnim vezama štaba Donalda Trampa i njegovog saradnika Entonija Skaramučija sa ruskim fondom RFPI, saopštio je CNN.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 6 godina

Kaubojske mutljage stalno narod lažu, niko im ne veruje i istinu da kažu ! Uvideli kravari da nisu "najvažniji na svetu" pa lažina hoće da naprave štetu.

Mara

pre 6 godina

I nije vas sramota,nemoralna cudovista,koliko dolara za lazi dobijate od Rotsilda,Rokfelera,Sorosa i ostale gamadi za to sto radite.Sramota me je sto pripadam istoj rasi ljudi kad vidim takve nakaze kao vas.\n

Nina

pre 6 godina

Vi ste to zaista preveli da bude u rukavicama. U stvari mnogo gore je rekao samo sto to u spskom jeziku znaci veoma vulgarno i niko se tako ne izrazava. A i na engleskom je vulgarno iako ga mnogi koriste kao toboze kulturna nacija.

marko

pre 6 godina

CNN je zadnji put govorio istinu u kolovozu 95' kad je izvjestio da je nakon 4 godine okupacije, HV svladala okupatore i cetnike i razbila tzv RSK, a hrvatski barjak ponovo se vijori nad kninskom tvrdjavom....

David

pre 6 godina

Da Marko u pravu si.Ostali su verni sebi i svojoj istini.Nacistička akcija Hrvata je njihov pogled na Svet.

viva

pre 6 godina

U Americi je sve farsa,drzava koja manipulise sa svojim gradjanima zarad para.To je Amerika obecana zemlja,ko jos veruje u to?Samo oni malo poglupi!

sasko

pre 6 godina

Zar ima vece smece i zabokrecine od CNN-a? Nema. Najveca masinerija LAZI je OGAVNI, USRANI, GOVNJARSKI CNN. Najveci zagovornik rata i bombardovanja srbije je CNN. Dabogda svi u SNN-u dobili kugu.\n

Ljube

pre 6 godina

Najobičnija lažljiva i pokvarena BAGRA ... kao da mi odavno ne znamo da su oni najveća fabrika laži koja zajedno sa CIA smišlja "povode" i "razloge" i "opravdanja" zašto nekoga treba napasti.

zakeralo

pre 6 godina

pa dali je nas Aca Rodic bolji ?Ovi bar placaju porez a on bi i dalje sa Djilasom i Jankovicem da pljacka ukljucujuci i pojedine koji su toliko izlapeli da neznaju dali su jutros bili u obavljanju nuzde

RINGISPIL

pre 6 godina

Cim zinu LAZU tako ih treba i shatati, ko laze taj i krade i spreman je da ubije. Zna se samo mrtav amerikanac NE LAZE.

samir

pre 6 godina

Ko rusija nešto bolja, gdje su stigli tu su i opljačkali, ista su to govna

RINGISPIL

pre 6 godina

SAMO TI BRANI AMERIKANCE oni tvoju VERU temeljno odradjuju.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Русија је земља ПРАВОСЛАВЉА...Божијег Закона и Суда...Изабран Народ...! Самире не наседајте на ПРОПАГАНДУ .... Није руски војник оружјем дошао на границе НАТО...?! Гледајте, не будите слепи....?! Анализирајте - не будите глупи...? Читајте - не будите острашћени...? Кога да читате...? Мешу Селимовића....!! Биће Вам дато - просвећење!

BorisDe

pre 6 godina

A producent im je izgleda lgbt derpe. Sve je jasno. Lazovi i anomalije zvane lgbt stvorovi zajedno rade protiv neke zemlje i sa svojom visokom pozicijom bilo gde na svetu sire lazi i neistinu, kako bi imali nekakav program i zavaravali narod za svoje gej parade i druge bolestine a u stvari samo zele zagrljaj od strane Putina, koji je strejt i koji blokira tu liberalnu bolest u korenima. Samo napred predsednice Putin blokirajte.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17