• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

28.06.2017

14:38

PUTIN PORUČIO TRAMPU I AMERIČKOJ VOJSCI: SAMO VAS GLEDAMO! Ruska armija pažljivo prati šta radi NATO i SAD!

Vesti

PUTIN PORUČIO TRAMPU I AMERIČKOJ VOJSCI: SAMO VAS GLEDAMO! Ruska armija pažljivo prati šta radi NATO i SAD!

Podeli vest

Rusija će uzimati u obzir vojno planiranje mogućih neprijateljskih koraka SAD u pozadini realizacije Dogovora o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa, rekao je za Sputnjik zamenik šefa Odeljenja MIP-a Rusije za pitanja neširenja i kontrole naoružanja Vladimir Leontjev

- Već smo prolazili slične scenarije sa takozvanom krizom evropskih raketa. Izgleda da su se u SAD aktivirale snage koje bi želele ponovo krenuti tim putem. To je naravno veoma opasna namera - rekao je Leontjev.

Po njegovim rečima, "ona je povezana sa velikim problemom ne samo za Evropu, već i za samu Ameriku. Zato se nadamo da će razum ipak preovladati i da američki političari neće napraviti iste greške koje smo iskusili sa njihovim prethodnicima" ukazao je on.

LAVROV UPOZORIO TILERSONA: Sprečite provokacije, ne napadajte Asadove trupe!

Odgovarajući na pitanje da li će Moskva razmatrati novonastalu pretnju u vojnom planiranju, Leontjev je izjavio: "Mislim da da". Po njegovim rečima, vrlo je moguće da će izlazak SAD iz Dogovora izazvati trku u naoružanju.

TRAMP ĆE UDARITI NA PUTINA, TO JE PITANJE DANA: Rat Rusije i SAD je neizbežan, ali on neće početi zbog Sirije!

- Jer kada jedna strana pokušava da naruši ravnotežu u svoju korist, preduzimaju se mere za njen oporavak -  naveo je on.

ULAZAK CRNE GORE U NATO BIO JE ZATVARANJE OBRUČA OKO SRBIJE, A MAKEDONIJA ĆE TAJ OBRUČ JOŠ DA STEGNE: Iza svega krije se pritisak na Beograd da prizna Kosovo!

"Politiko" je ranije pisao da administracija Bele kuće proučava predlog koji je stigao iz Kongresa o izlasku SAD iz Dogovora o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 6 godina

Da uz najjači kompjuter simulacija al' ŠTA će i zaista učiniti ako se ovi drznu? A hoće.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17