• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2017

20:31

MARIJA ZAHAROVA: Rusija će odgovoriti na blokiranje imovine u SAD

Vesti

MARIJA ZAHAROVA: Rusija će odgovoriti na blokiranje imovine u SAD

Podeli vest

Moskva priprema odgovor zbog blokiranja njene diplomatske imovine u SAD krajem 2016. godine, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za televiziju „Rusija 1“

„Spremaju se odgovori. To pitanje se neće rešavati samo u Ministarstvu spoljnih poslova“, istakla je ona, prenosi Sputnjik.

Krajem decembra 2016. godine bivša američka administracija, na čelu sa predsednikom Barakom Obamom, nametnula je nove sankcije Rusiji, proglasila je 35 zaposlenih u Ambasadi u Vašingtonu i Generalnom konzulatu u San Francisku "personama non grata“, zatvorila je dve ruske diplomatske vikendice, u državama Njujorku i Merilendu. 

Pristup tim kompleksima za zaposlene u Ambasadi onemogućen je 30. decembra.

Vašington je povezao te sankcije sa hakerskim napadima na američke političke institucije, za koje prethodne američke vlasti optužuju Rusiju.

Sa svoje strane, Moskva nije priznala legitimitet odluka prošle američke administracije koje se odnose na diplomatske vikendice.

CNN: Ambasador Rusije napušta SAD, vraća se u Moskvu!

KUBA NIJE NASELA, POZNAJE PRAVO LICE AMERIKE: Marija Zaharova prokomentarisala Trampovu odluku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 6 godina

Ameri hoce rat po svaku cenu,idioti bili, idioti i sada.\n

vlada

pre 6 godina

....sa američkim barabama samo preko "nišana" - kakvi razgovori!

Vrca

pre 6 godina

To ste vi Rusi trebali njima odavno da uradite!Ako vas bilo ko napadne tucite ih odmah nuklearnim bojevim glavama,ne cekajte da se ne osile i ujedine protiv vas

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija