• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2017

23:45

(VIDEO) BIVŠI DOKTOR PUCAO U NJUJORŠKOJ BOLNICI: Ubio jednu, a šest osoba ranio, pre nego što je sebi oduzeo život!

Vesti

(VIDEO) BIVŠI DOKTOR PUCAO U NJUJORŠKOJ BOLNICI: Ubio jednu, a šest osoba ranio, pre nego što je sebi oduzeo život!

Podeli vest

Bivši lekar u bolnici u Bronksu usmrtio je u pucnjavi jednu osobu, a ranio šest pre nego što je oduzeo sebi život, saopštili su zvaničnici


23.35 - Policajci su išli od sprata do sprata bolnice u potrazi za napadačem da bi ga pronašli mrtvog, a jedan od njih je za AP rekao da se on, po svemu sudeći, ubio.  Zvaničnici su ga identifikovali kao doktora Henri Beloa. Za sada nije jasno zašto on više nije radio u bolnici. 

 

 

22.08 - Prema prvim policijskim izveštajima, napadač na bolnicu je neutralisan. Nosio je doktorski mantil i bio je naoružan je puškom. Zabarikadirao se na 17. spratu.

List Njujork Tajms je preneo da je ranjeno pet, šest osoba, od kojih troje lekara.

 

 

 

U pitanju je Afroamerikanac, visok oko 180 centimetara.  Napad je počeo oko 15 sati po lokalnom vremenu. Policija je pozvala sve građane koji žive u blizini da ostanu u svojim domovima. 

 

Za sada nema informacija da li je napad povezan za terorizmom. Lokalni mediji izveštavaju da se na 17. spratu zgrade vidi vatra i dim, što je, najverovatnije, posledica eksplozije. Požar se vidi i na četvrtom spratu. Pristigla je i KD ekipa.

 

Doktori i sestre su se, navode neki mediji, zabarikadirali unutar zgrade dok su napadači na slobodi. Prema prvim informacijama, troje ljudi je povređeno, a svi su doktori. Jednom od lekara pomoghli su na licu mesta, a kao sredstvo da se zaustavi krvarenje korišćeno je vatrogasno crevo.

Prema informacijama stanice WCBS-TV, jedan od napadača je bivši zaposleni.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Слабо су га... - "шприцали"....?!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija