• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta-ap

30.06.2017

23:55

TRAMP VIŠE NEĆE DA TRPI KIMA: Era strpljenja prema Severnoj Koreji JE ZAVRŠENA

Vesti

TRAMP VIŠE NEĆE DA TRPI KIMA: Era strpljenja prema Severnoj Koreji JE ZAVRŠENA

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je era strpljenja prema Severnoj Koreji "završena" i osudio vlasti te zemlje jer smatra da "ne poštuju ljudski život"

Strateško strpljenje prema režimu Severne Koreje je završeno. Iskreno, era strpljenja se završila - rekao je Tramp na zajedničkoj konferenciji za novinare s predsednikom Južne Koreje Mun Džae-inom.

Tramp je rekao da je cilj SAD mir, bezbednost i stabilnost u regionu i dodao da će se SAD braniti kao i da će braniti svoje saveznike.

(VIDEO) AMERI OBJAVILI LAŽNI SNIMAK MUČENJA U SEVERNOJ KOREJI: Američka propagandna mašinerija postavila nove standarde!

Američki predsednik ​je na početku sastanka s južnokorejskim kolegom rekao da postoje "brojne opcije" za Severnu Koreju navodeći da bi SAD radile na uveravanju te zemlje da odustane od svog nuklearnog i balističkog programa.

- Razmatramo brojne opcije - rekao je kratko Tramp na početku sastanka u Beloj kući s predsednikom Južne Koreje Mun Džae-inom.

Tramp je nedavno pozvao da se što pre reši pitanje Severne Koreje zbog pretnje koju predstavlja njen nuklearni i balistički program.

KIM SAOPŠTIO KOGA ĆE PRVO PRETVORITI U PRAH I PEPEO, A NIJE REČ O AMERICI: Tramp sada može da odahne!

Mun, koji boravi u prvoj poseti SAD, rekao je ranije da se zalaže za dijalog sa severnim susedom ukoliko bi se vlasti Pjongjanga složile da zamrznu svoj program nuklearnih i balističkih raketa koji je zabranjen ranijim rezolucijama Saveta bezbednosti UN.

KIM SE PONOVO IGRA! Severna Koreja lansirala rakete tipa kopno-brod!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 6 godina

Nazalost Kim je sve u pravu, jedini nacin da se sacuvaju od strvinara.\n

Nina

pre 6 godina

Nije vazno koji je kod njih predsednik jer svaki od njih radi ono sto mu narede oni koju u stvari vladaju drzavom. Za amere rezolucije UN i internacionalno pravo postoje samo kad je u pitanju neko drugi. Mozda da oni pokazu bar malo postovanja imali bi legitimno pravo da traze to i od nekog drugog.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija