• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2017

21:18

NESREĆA U VISKONSINU: U padu cesne poginulo svih šest putnika!

Vesti

NESREĆA U VISKONSINU: U padu cesne poginulo svih šest putnika!

Podeli vest

U padu aviona aviokompanije "Cesna" na severu američke savezne države Viskonsin poginulo je šest osoba

Kako je saopšteno iz kancelarije okružnog šerifa, avion se srušio u 3.21 posle ponoći po lokalnom vremenu u subotu u blizini grada Filips.

Avion je poleteo iz Čikaga ka Kanadi, a sve žrtve pada su bile odrasle osobe, navedeno je iz šerifove kancelarije bez otkrivanja identiteta žrtava, prenosi AP.



Istražitelji nacionalnog Odbora za bezbednost saobraćaja su naveli da su pilot aviona i kontrolor letenja vodili razgovor o "lokalnoj vremenskoj pojavi", a kako se navodi, ubrzo nakon toga, avion je pao.

PILOT KRIV ZA KATASTROFU TU-154! Šokantan preokret u istrazi pada ruskog aviona u Crno more!

DVOSTRUKA NESREĆA NA ALJASCI! Dva aviona pala gotovo u isto vreme, 4 osobe poginule!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija