• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

03.07.2017

12:16

(ŠOK VIDEO) RUSI LIKVIDIRALI "KASAPINA IZ KAČANIKA": Albanske vlasti na Kosovu žale teroristu koji je i na crnoj listi SAD, KFOR i EULEKS baš briga!

Vesti

(ŠOK VIDEO) RUSI LIKVIDIRALI "KASAPINA IZ KAČANIKA": Albanske vlasti na Kosovu žale teroristu koji je i na crnoj listi SAD, KFOR i EULEKS baš briga!

Podeli vest

U Siriji je likvidiran jedan od vođa terorističke organizacije Islamska država sa Kosova Lavdrim Muhadžeri. On je ubijen tokom zajedniiče operacije Vazduljno-kosmičkih snaga Rusije i sirijskog odreda "Tigar" u području Idliba, saopštio je grčki list "Pro njuz", ne otkrivajući izvor informacija

Mediji su nekoliko puta objavljivali vest o likvidaciji Muhadžerija, poznatijeg kao Abu Abdulah el Kosovi ili "kasapin". On je postao poznat 2014. godine zbog propagandnih snimaka na kojima se vidi kako odrubljuje glave hrišćanima, šitima i alavitima, piše list.

Muhadžeri, poznatiji kao Abu Abdulah el Kosovi ili "kasapin" postao je poznat 2014. zbog snimaka na kojima se vidi kako odrubljuje glave hrišćanima, šitima i alavitima

Državni sekretar SAD Džon Keri je 2014. godine stavio Muhadžerija na spisak terorista. 

On se vratio u Siriju u maju nakon četvoromesečnog putovanja po Albaniji i Kosovu, navodi se u saopštenju.

(VIDEO) MOSKVA ĆE PREUZETI NA SEBE KOSOVO, SRBIJA SAMO MORA DA UĐE U EAU I ODKB! Putinov savetnik ponudio Beogradu plan koji će naljutiti Amere!

List piše da je terorista ubijen tokom zajedničke operacije Vazduljno-kosmiikih snaga Rusije i sirijske jedinice "Tigar" u Idlibu. Tokom operacije ubijeno je i šest od njegovih 20 ličnih telohranitelja.

DAUT I RAMUŠ HARADINAJ NA OPTUŽNICAMA SUDA ZA OVK: Šiptarske krvnike konačno stiže pravda za ubijanje Srba?!

- Čim je objavljena vest o njegovoj smrti, ministar saobraćaja kosovske pseudo-države Lufti Zarku posetio je porodicu terorističkog vođe u Kačaniku i izrazio saučešće. 

(VIDEO) ŠOK! CRNA GORA BI RATOVALA PROTV SRBIJE NA KOSOVU AKO TO ZATRAŽI NATO: Režim Mila Đukanovića skinuo sve maske!

Predstavnik islamske verske zajednice u Kačaniku Florim Neziraj je izrazio žaljenje povodom smrti 'muslimanskog borca'. Naziraj je u džamiji objavio vest o smrti Muhadžerija u Siriji, a zatim je otišao da njegovoj porodici izrazi saučešće - piše list.

Zastrašujuće poruke koje je Lavdrim Muhadžeri uputio hrišćanima, ali i svim protivnicima Islamske države možete videti u priloženom video zapisu!!! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 6 godina

A odgojen na hriscanskom tj srpskom hlebu. Umislio da on moze da prica u ime Alaha tj Boga. I Bog bas njega izabrao da preti svim drugim vernicima bili oni hriscani ili jevreji ili bilo kojoja druga varijanta islama.

Celicna Metla

pre 6 godina

Nadamo se da ce tako i Taci, Haradinaj i Ceku itd. biti kaznjeni i ubijeni sa njima svi koji su klali, silovali i mucili. Daj Boze da ih sve stigne zasluzena kazna a to vecita smrt. Vidimo se na KiM !!

srdjan

pre 6 godina

Ruka im se pozlatila ,bice ih jos samo nek idu tamo ,nema vracanja

rade

pre 6 godina

sad nek preti siptar ha ha stigla ga je ruka hriscana\n

dejan

pre 6 godina

e bas mi zao mladog arnautina da je srece da je preziveo a mesto njega da je bar jedno sedam osam hiljada drugih mladih arnautina otislo u dzenet.

vns

pre 6 godina

Ako je on sa Kosova onda je i dryavljanin Srbije...kako Albanske vlasti na Kosovu??? Kosovo je Srbija...

Anarhista

pre 6 godina

Смеће земаљско ударило на Христа. Путуј мухамеду, и не окрећи се.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija