• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

03.07.2017

18:59

KRIO PARE U STOMAKU!  U Francuskoj uhapšen Nigerijac sa 79.000 evra!

Vesti

KRIO PARE U STOMAKU! U Francuskoj uhapšen Nigerijac sa 79.000 evra!

Podeli vest

Na istoku Francuske uhapšen je jedan Nigerijac koji je u stomaku imao sakriveno 79.000 evra, i još 13.000 švajcarskih franaka sklonjeno u odeći i čarapama, saznaje se danas u francuskoj carini

Ovo je otkriveno u subotu kada ga je carina nasumično proverila dok se vozio autobusom blizu autobuske stanice u Strazburu. Rekao je carinicima da živi u Španiji i da zarađuje kao ronilac u restoranu na Balearima. Zatim je dao druga objašnjenja carinicima o poreklu novca.

Dresiran pas primetio je miris kanabisa na novčanicama koje je krio na sebi. Predat je sudskoj policiji koja ga je podvrgla rentgenu što je otkrilo da u stomaku ima devet prezervativa punih novčanica. Kada su postali dostupni pokazalo se da se u njima nalaze novčanice od 200 i 500 evra u ukupnoj vrednosti od 79.000 evra.

Optužen je za pranje novca od prodaje narkotika, lažnu carinsku prijavu i nalazi se u pritvoru.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija