• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

04.07.2017

11:31

ZAHAROVA SPREMNA NA ZAPADNE LAŽI: "Hemijska predstava" iz Damaska je tek početak NOVE KAMPANJE PROTIV RUSIJE!

Vesti

ZAHAROVA SPREMNA NA ZAPADNE LAŽI: "Hemijska predstava" iz Damaska je tek početak NOVE KAMPANJE PROTIV RUSIJE!

Podeli vest

Zvanična predstavnica MIP-a Rusije Marija Zaharova rekla je da izjave militanata da su vladine snage navodno koristile hlor u istočnom predgrađu Damaska još jednom svedoče o početku informativne kampanje Zapada protiv sirijskih vlasti i "hemijskoj predstavi".

"Hemijski šou uzima maha. Još jedan dokaz da je počela informativna kampanja protiv Damaska - saopštenje o 'upotrebi otrovnog gasa u Istočnoj Guti'. Parče papira napisano po svim zakonima rada zapadnih pres-službi beleži početak 'hemijskog napada' i osuđuju ga. Posebno želim da istaknem čist engleski jezik - upravo takvim jezikom  je napisana rezolucija SB i drugi međunarodni dokumenti", napisala je predstavnica MIP-a Rusije na svojoj stranici na Fejsbuku.

Po njenim rečima, "upravo ove fraze će se zatim predlagati zapadnim kolegama za rad, na primer, u izjavama predsednika Saveta bezbednosti o osudi hemijskih napada na civile".

 

 

"Međutim, to je tek početak", dodala je ona.

Opozicioini informacioni internet portali napisali su u subotu da je tokom upotrebe hemijskog oružja u Ajn el Termu otrovano 30 militanata. Komanda sirijske vojske je porekla ova saopštenja, nazvavši informacije lažnim.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

glavni bandit i okupator sveta ubica covecanstva ne miruje nikako njima americi treba odmah uvesti sankcije zauvek oni su zlikovci i psi rata samo oni niko vise

Rossia

pre 6 godina

Захарова реагуј, јел видиш шта изроди у Србији раде!!!

vlada

pre 6 godina

Ne treba više ni reagovati na američke laži, već raditi ono što ste i zamislili! Ceo svet zna šta je istina, samo što neki moraju da se "šlihtaju"!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija