• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.07.2017

19:44

(VIDEO) JUŽNA KOREJA I SAD ODGOVORILE KIMU: Seul ispalio balističke projektile prema Severnoj Koreji!

Vesti

(VIDEO) JUŽNA KOREJA I SAD ODGOVORILE KIMU: Seul ispalio balističke projektile prema Severnoj Koreji!

Podeli vest

Južna Koreja i SAD izvele su danas opsežne kombinovane vežbe balističkih raketa i time poslale poruku upozorenja Severnoj Koreji, javila je južnokorejska agencija "Jonhap" pozivajući se na savezničke vojske

Oni su ispalili skup raketa u Japansko more, saopštio je Združeni generalštab oružanih snaga SAD.

Obuka koja je prenošena uživo održana je po naređenju južnokorejskog predsednika Mun Džae-ina koji je ukazao na potrebu demonstracije raketne odbrane saveznika akcijom, a ne samo izjavama, rečeno je iz Munove kancelarije.

Kako se dodaje, Mun je predlog preneo američkom predsedniku Donaldu Trampu preko njihovih savetnika za nacionalnu bezbednost.

Vežba je održana nakon što je Severna Koreja testirala interkontinentalnu balističku raketu.

SAD su potvrdile da je Severna Koreja testirala interkontinentalnu balističku raketu, a iz Pentagona poručuju da su spremni da brane SAD i njihove saveznike protiv rastuće pretnje Severne Koreje.

SAD su juče zatražile hitan sastanak Saveta bezbednosti UN nakon što je Severna Koreja objavila da je testirala svoju prvu interkontinentalnu balističku raketu, saopštila je misija SAD u UN, a očekuje se da će sastanak biti održan danas.

ŠOK U PENTAGONU! SAD SU U DOMETU KIMOVIH RAKETA: Balističari izračunali da projektili Severne Koreje mogu da unište Aljasku!

RUSIJA I KINA ZAJEDNO NA KIM DŽONG UNA! Putin i Si Đinping dogovorili strategiju SMIRIVANJA SEVERNE KOREJE!

(VIDEO) ORUŽJE SMRTI, TRKA U NUKLEARNOM NAORUŽANJU: Broj operativnih bojevih glava u svetu se smanjuje, ALI...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 6 godina

O da Kim dzong upravo cese jajca od silnog americkog potresa.

Vasko

pre 6 godina

Cesace se on tek. Zavrsice ko Gadafi i ima da moli za milost. A Ameri za milost ne znaju kad se namerace na nekoga.

Zak

pre 6 godina

Ameri vise nisu u poziciji da kim od njih trazi milost prosto i jednostavno kim ima nuklearno oruzije i Ameri mogu da njega mole da ga ne upotrebi ,

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija