• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

06.07.2017

21:04

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK PADA HELIKOPTERA: Mlada je krenula na svadbu, ali je smrt sprečila da stigne do oltara!

Vesti

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK PADA HELIKOPTERA: Mlada je krenula na svadbu, ali je smrt sprečila da stigne do oltara!

Podeli vest

Let na venčanje koje inače traje 15 minuta, završio se neverovatnom tragedijom kada je u padu helikoptera poginula nevesta, njen brat, pilot i devojka koja je radila kao fotograf, a koja je bila u šestom mesecu trudnoće

Tragični video koji kruži internetom prikazuje dramu u kokpitu helikoptera koji se srušio dok je nevesta letela na sopstveno venčanje. Nesreća se dogodila na periferiji Sao Paula u Brazilu.


Putovanje koje bi obično trajalo samo 15 minuta, završilo se neverovatnom tragedijom. Rozemeri do Naskimento Silva je poginula u nesreći zajedno sa svojim bratom, pilotom i devojkom koja je radila kao fotograf, a koja je bila ušestom mesecu trudnoće.

Devojka je planirala da iznenadi svog verenika Udirlija Damaskena, koji ju je čekao ispred oltara. Nažalost, helikopter se srušio samo kilometar od mesta gde je venčanje trebalo da se održi.

Kako prenosi Miror, mladoženja i 300 zvanica nisu znali da je Rozemeri planirala spektakularan dolazak na venčanje.

Policija još pokušava da utvrdi šta je izazvalo tragediju. Za sada se kao najverovatniji uzrok navodi udarac u drvo usled loše vidljivosti zbog kiše, magle i oblaka.

Nacionalna agencija za civilno vazduhoplovstvo Brazila naznačila je da je helikopter imao dozvolu za letenje do 1. februara 2017. godine sa kapacitetom od tri osobe i pilotom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Disavra

pre 6 godina

Meni ovo izgleda sve kao montaža, jel kad snima ispred ništa se ne vidi a pilot desno se baca ulevo i ako još nije pao tj. još je u letu helikopter. Još kamera kao ispada iz helikoptera koji je jako brzo pao na tlo posle zvučnog signala. Brazilci znaju da prave jezive nameštaljke za tv. Ne bi me čudilo i da je ovo isto to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija