• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.07.2017

22:41

(VIDEO) PUTIN OČITAO LEKCIJU MERKELOVOJ: Niko ne zna tačno o čemu su pričali, ali GOVOR TELA DOVOLJNO POKAZUJE!

Vesti

(VIDEO) PUTIN OČITAO LEKCIJU MERKELOVOJ: Niko ne zna tačno o čemu su pričali, ali GOVOR TELA DOVOLJNO POKAZUJE!

Podeli vest

Brojni svetski mediji ostali su zaintrigirani gestikulacijom Angele Merkel i Vladimira Putina pre i tokom sastanka G20 u Hamburgu, gde su se takođe sreli predsednik SAD Donald Tamp i lideri najrazvijenijih zemlalja

Pažnju javnosti danas je najvecim delom privukao susret Putina i Trampa, ali je po svemu sudeći i razgovor ruskog predsednika sa nemačkom kancelarkom bio interesantan.

Putin i Merkelova su tokom kratkog razgovora u hodu razmenili mišljenja nesvesni da ih posmatra toliki broj medija, koji su potom počeli da spekulišu…

(VIDEO) ISTORIJSKI SUSRET PUTINA I TRAMPA: Dvojica lidera razgovarala puna dva sata, dogovorili primirje u Siriji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Putin

pre 6 godina

Једно је сигурно: разговарали су на руском, а о чему, чуће се...

Sasa

pre 6 godina

Hahahah i vi odmah pogodiste o cemu su govorili..trebalo bi vas angazovati za one citace sa usana..ili da uvedemo novu disciplinu..citaci po govoru tela..po podignutoj nozi ili prstu..i td...Daj ne lupajte majke vi..uozbiljite se vec jednom :)

Mile

pre 6 godina

Da lekciju...merkelica zakolutala ocima..sta ovaj ludak prica,zeli srbiju u eu..pa kako to pa ni mi ih nezelimo...i merkelica dalje koluta ocima..

Boogeyman

pre 6 godina

Ma neeee breee... Evo ja sam citac sa usana!!!! Putin joj objasnjava putanju kojom ce sve rusomrzce, sorosevce i gejeve iz Rusije, a i ove srpske "demokrate" sorosevce i gejeve koji su se prodali i naguzili zapadu za sacicu dolara i evrica da lansira u Ameriku i ostale zemlje gde je izdaja drzave i homoseksualizam postao normalna stvar!!! Vidis da Merkelova trazi malo blazu...vertilkalnu putanju, a Putin joj odgovara "Neee... direktno... dijagonalnom... sto kracom putanjom cu da vam ih posaljem!!!

ČITATELJKA

pre 6 godina

Očima se koluta najčešće onda kada se sluša nečija budalaština a ne želi da se rečima kaže da sagovornik priča besmislice.

Milo Makedonac

pre 6 godina

Ma ja cu vam reci,procitao im sa usana!!!nAndzi kako je zovu Švabe,pita:nJeli,Vladimire,U kom gradu ce se igrati Finale (2018 U Russiji)!?nVladimir kaze,ako produzis ovako,U Berlin ,Bljaed ,Nahuj...n

Milo Makedonac

pre 6 godina

Sasa\ndas sam procitao tvoj Kommentar,ja im procitao sa usana ....\n\n

zoran miljkovic

pre 6 godina

ПУТИН ЈЕ РЕКАО,МАЛО ЈЕ ОВИХ МИГОВА КОЈЕ САМ ПОСЛАО СРБИЈИ,ПОСЛАЋУ ЈОЈ ЈОШ КОЛИКО ПОЖЕЛИ И КАД ПОЖЕЛИ,а МЕРКЕЛОВА,ЈЕ ЛИ МОГУЋЕ,неверујем ти ништа.

Ja znam

pre 6 godina

Razgovarali su o putanji Kimove rakete. Angela se plasila da joj ne poruši muškatle.

Nenad

pre 6 godina

Putinov bes najrecitije govori o njegovoj bespomocnosti.

Nina

pre 6 godina

On joj objasnjava to, to, to i to ali ona nikako da shvati. Merkelova se u zadnje vreme ne moze da sporazume sa nikim. Erdogan - no, Tramp - nikako sa njim, Putin - ona ne shvata. U cemu je njen problem, sto opet trpaju nos tamo gde im mesto nije.

Tori

pre 6 godina

Putin i kaže kako če sa prstom dirnuti v guzico,če ne bo šutila.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17