• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

08.07.2017

20:29

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Svedok tuče tvrdi da su Srbi SAMO BRANILI DEVOJKU!

Vesti

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Svedok tuče tvrdi da su Srbi SAMO BRANILI DEVOJKU!

Podeli vest

Šest Srba uhapšeno je zbog ubistva Amerikanca na Zakintosu u Grčkoj, a očevidac S. G. za B92 navodi da je uzrok smrti pad mladića, kao i da Srbi nisu krivci

On je naveo da je do incidenta došlo kada je Amerikanac prišao jednoj devojci ispred bara, koja ga je potom odbila.

- Na nekih deset metara ispred bara bila je jedna devojka. On kako je prolazio krenuo je da flertuje sa njom, na šta je ona rekla da je ostavi na miru. On je nju uhvatio i isekao nekako, dal je imao neki prsten, nešto tako. Devojci je krenula krv, zbog čega je grupa Srba i prišla njemu- rekao je on. 

S. G. koji inače radi u baru ispred kog se dogodila tragedija navodi da je Amerikanac nakon toga bacio flašu, isekao jednog Srbina preko lica. 

- Kreću oni ka njemu, na 50 metara su ga sustigli, udarili su ga par puta, on je nezgodno pao. ali on je pao tako čudno, da je glavom udario i da mu je pukao vrat i mislim da je to uzrok smrti- dodao je očevidac. 
Public


Kaže i da čak osoba koja je udarila Amerikanca nije srpskog porekla, več da je Bosanac. 

- On ne radi ovde, svake godine je na odmoru. Policija je uzela snimke iz Luch bara i tu postoji dokaz ko ga je udario. To se ovde često događa, puno je turista- dodao je on. 

S. G. naglašava da je sve što se dogodilo "da je jedan čovek udario glavom". 

- Srbi uopššte nisu krivi. Ovaj što je udario uopšte nije Srbin- rekao je on. 

Inače, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije potvrdilo je da je u okviru istrage ubistva državljanina SAD na Zakintosu slobode lišeno i šest srpskih državljana. 
 

MINISTARSTVO POTVRDILO: Šest Srba uhapšeno zbog ubistva Amerikanca na Zakintosu!

SRBI UHAPŠENI NA ZAKINTOSU! Osumnjičeni da su ubili Amerikanca posle svađe u baru!

UBISTVO NA ZAKINTOSU! Amerikanac pretučen nasmrt posle svađe sa Srbima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Не идем на: - Закинтос...?! ....Јер сам... - Декинтос...!!

AS

pre 6 godina

LALA KO LALA. ON NE JE. E VEĆ VOLI SA STRANE DA PO MALO POPR.. VA.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Neverovatno je koliko neki ,,svedoci'' mogu da lažu.

milan

pre 6 godina

A ti kao znas sta je bilo i da ,,svedok'' laze ?! Ili si bila pisutna,pa znas, ili si lupila o kamen mudrosti par puta,pa ti se javilo ...

istina

pre 6 godina

danas posle svi demokratski zverstava podlosti I lazi osveta put trazi. impeiji udarace uzvraca. samo naivan cenu placa.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija