• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

10.07.2017

10:49

AMERIČKI RAZARAČ NADOMAK RUSIJE, U ODESU SE ISKRCALI KOMANDOSI SAD: Moskva u stanju pripravnosti!

Vesti

AMERIČKI RAZARAČ NADOMAK RUSIJE, U ODESU SE ISKRCALI KOMANDOSI SAD: Moskva u stanju pripravnosti!

Podeli vest

Američki razarač uplovio je u Crno more, u Odesi su doletela dva vojna aviona sa američkim specijalcima, dok su u gradsku luku uplovile dve fregate i podmornica. Istovremeno, u Kijev dolaze i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg sa delegacijom alijanse.

Kako je zvanično saopšteno, američki ratnio brod je uplovio u Crno More radi učešća u međunarodnim vojnim vežbama "Morski povetarac 2017".

- Američki razarač 'Karni' uplovio je u Crno more radi izvođenja operacije za osiguranje bezbednosti na moru i proširivanja saradnje sa saveznicima i partnerima iz regiona - navodi se u saopštenju pres-službe američke 6. flote.

(VIDEO) KIJEV FORMIRA "LEGIJU STRANACA", NAJBROJNIJI SU HRVATI: Instruktori su specijalci iz Gruzije, a Srbi glavna meta legionara!

Tokom dana će u Ukrajinu doputovati i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg sa delegacijom Severnoatlantskog saveza.

(VIDEO) RUSI SPREMAJU PREVENTIVNI UDAR NA UKRAJINU: Moskva neće dozvoliti "HRVATSKI SCENARIO" U DONBASU!

Kako Ranije je saopšteno da su na aerodrom u Odesi doletela dva vojna aviona sa američkim specijalcima.

Reuters

Moskva pažljivo prati manevre NATO koji se odvijaju u neposrednoj blizini ruske granice i Krima, koji je nedavno vraćen u okvire Rusije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

...sve je to predvidjeno, da i Trampu skoči rejting!

Miki

pre 6 godina

Znaju Ameri da im Rusi nece nista sem da se smeskaju cirkusu budala u Ukraini. Kod Severne Koreje to nemoze da se desi jer ce ploveca gvozdjurija da zavrsi brzo na dnu mora. Vezbe po Poljskoj, Litvaniji i Ukraini je lepa prodavnica oruzja za USA koncerne. To svi znaju sem glupavih platisa poreza u tim zemljama koji ce ponovo da presvisnu od straha kada uskoro Rusija i Belorusija podigne 100'000 vojnika i tehniku na njihovom manevru. Igraju se svi...ko deca a plebs se znoji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija