• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.07.2017

20:54

(VIDEO) UŽAS U TURSKOJ: Dete ispalo iz automobila, majka ga podigla u naručje, ali to NIJE NAJGORE ŠTO IM SE DESILO!

Vesti

(VIDEO) UŽAS U TURSKOJ: Dete ispalo iz automobila, majka ga podigla u naručje, ali to NIJE NAJGORE ŠTO IM SE DESILO!

Podeli vest

Zastrašujući snimak iz Turske prikazuje kako iz automobila u pokretu izleće sedište sa sve malim detetom u njemu, nakon čega mališan ispada iz sigurnosnog sedišta na ulicu. Međutim, ovo nije najgore što se desilo, jer je tek usledio pravi horor

Majka koja je odmah istrčala iz vozila, kako bi sklonila svoje dete sa prometne raskrsnice, je zaboravila da povuče ručnu kočnicu i kola su krenula da se kreću unazad ka njima, piše Mirror.

Na snimku se vidi kako prvo starije dete istrčava iz kola i uzima brata u ruke, a zatim se pojavljuje i majka koja uzima dete u naručje. U tom trenutku kola se kreću unazad i dolaze do njih. Stariji sin je pokušao da zaustavi auto, međutim, ubrzo se su se majka i mališan našli pod točkovima.

Tada se saobraćaj u potpunosti zaustavlja i svi prilaze kako bi pomogli i izbavili ženu i dete. Veruje se da niko nije pretrpeo ozbiljnije povrede. Ova nesreća se inače desila pre nekoliko godina, ali je stravični snimak tek sad ugledao svetlost dana i šokirao mnoge korisnike interneta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anarhista

pre 6 godina

Дарвинова теорија на делу.

Nina

pre 6 godina

E pa takvoj curki bi trebalo oduzeti i decu i vozacku. To nije nesretni slucaj nego nije privezala sediste za malo dete sto je obaveza jer ne vredi to sediste ako nije pravilno pricvrsceno a posle izlazi iz auta a da ga nije totalno zaustavila. Nisu ljudi izmislili ta sedista za decu samo da roditelji trose pare nego ima veliki razlog za to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija