• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2017

23:41

VATRA NA ZAKINTOSU:  Nestalo struje, požar zahvatio 100 hektara borove šume!

Vesti

VATRA NA ZAKINTOSU: Nestalo struje, požar zahvatio 100 hektara borove šume!

Podeli vest

U selu Ortonijes na Zakintosu došlo je do nestanka struje kao posledica požara koji je zahvatio preko 100 hektara borove šume, prenosi grčka ANA

Prema pisanju agencije, požar se prostire na nekoliko kilometara, a pristup području je otežan.

U pokušaju da se obuzda požar za sada učestvuju 23 vatrogasca sa 13 vozila, tri vodna tankera i dva aviona, dok se pojačanje očekuje sa Peloponeza.

Požar je izbio i u u planinama blizu Agios Jorgosa i oblasti koja se nalazi nedaleko od plaže Navagio.

ANA navodi da je na tom mestu požara, na lokaciji Vartes, već prisutno devet vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca, dok im pristiže pojačanje iz Patre od 18 vatrogasaca.

Sa obližnje Kefalonije upućena su dva aviona PZL koja učestvuju u gašenju vatre, a očekuju se tri "kanadera" i tim od 30 vatrogasaca.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija