• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

15.07.2017

11:53

KADIROV OVOM IZJAVOM "UNIŠTIO" AMERIKANCE: Niste dovoljno jaki da bismo vas smatrali za OZBILJNOG NEPRIJATELJA!

Vesti

KADIROV OVOM IZJAVOM "UNIŠTIO" AMERIKANCE: Niste dovoljno jaki da bismo vas smatrali za OZBILJNOG NEPRIJATELJA!

Podeli vest

U intervjuu američkoj televiziji HBO čečenski lider je naglasio da SAD vode neprijateljsku politiku protiv ruske države. Međutim, Ramzan Kadirov smatra da ona nije nedovoljno jaka država da bi Rusija u njoj mogla da vidi neprijatelja.

 

Prema rečima Kadirova, Amerikanci znaju da je on jedan od onih ko će štititi Rusiju, zato i napadaju na njega. Između ostalog, to je slučaj i sa kontroverzama povodom navodnih represija protiv predstavnika netradicionalne seksualne orjentacije u Čečeniji.

- Oni znaju da sam jedna od onih koji su spremni život da daju za Rusiju, da imam dobru vojsku koja može napadati i štititi. Videćemo šta će ko dobiti - nasmešio se lider Čečenije.

Po rečima Kadirova, on u SAD ne vidi dostojnog neprijatelja. Po njegovom mišljenju, Sjedinjene Države nisu dovoljno jaka država.

AP PHOTO

- Amerika nije tako jaka država da u njoj vidimo neprijatelja Rusije. Mi imamo snažnu državu, nuklearnu silu - dodao je on.

Kadirov je u intervjuu američkoj televiziji nazvao glupošću saopštenja o hapšenju i progonu homoseksualaca u republici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 6 godina

Cecenski kauboj izaziva na dvoboj ali nema koga jer on hoce to konkretno a njegovi neprijatelji prvo da te izmcvare izgladne pa tek posle napadnu iz zasede sto bi rekli ni trunke fer pleja i dvoboja .

brudica

pre 6 godina

samo da mi je znati u kome vide dostojnog neprijatelja, mozda na nekoj drugoj planeti koju su verovatno samo oni uspeli da otrkriju sa neslucenim vojnim dostignucem, budalastina, nema mere ulagivanju Rusiji, budi receno ne znam da li ista kod njih valja i ne bih pozeleo da kupim ama bas nista njihovo cak ni kvas

Hihi

pre 6 godina

To ne i Sloba govorio devedesetih A šešelj komentarisao ulazak seste flote u Jadran - da je neka sila, zvala bi se Prva flota a ne Šesta

deni1977

pre 6 godina

Rusi su kupili mir sa Čečenima predavši im upravljanje kriminalom u Moskvi - prostitucija, kocka, reket. Pamćenje kratko - zaboravila su se mučenja ruskih zarobljenih vojnika, masovne otmice bolesnika iz bolnica, masakr dece u osnovnoj školi, taoci u moskovskom pozorištu.... Ovaj je dobar da plaži Gruziju, ali za ozbiljne protivnike ? hmmmmm

mauser

pre 6 godina

Pas koji laje ne grize.......a i malo su mu porasla krilca, mogao bi nisko sletjeti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija