• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

15.07.2017

12:59

(FOTO) MELANIJA PROTIV MAKRONOVE BABE! Modni okršaj meseca - KOJA JE BOLJE OBUČENA?

Vesti

(FOTO) MELANIJA PROTIV MAKRONOVE BABE! Modni okršaj meseca - KOJA JE BOLJE OBUČENA?

Podeli vest

Od trenutka kada je postala prva dama Amerike, zgodna Slovenka Melanija Tramp je postala inspiracija ženama širom sveta

Njena pojava i perfektan stil su je doveli do nezvanične titule najbolje odevene prve dame. 

(VIDEO) TRAMP NAVALIO NA MAKRONOVU BABU: Predivni ste, u tako ste dobroj formi!

Ipak, za njom ne zaostaje ni Brižit Makron, supruga novoizabranog predsednika Francuske Emanuela.
Reuters

Prva dama Francuske ne prati slepo modu, već ima originalni i ženstven stil. 

(FOTO/VIDEO) MELANIJA TRAMP TRUDNA? Prva dama Amerike pokazala STOMAČIĆ, a možda se samo dobro NAJELA?

Upravo zato, mnogi su njihov poslednji susret nazvali modnim dvobojom. 

AP PHOTO

Dok je Melanija prošetala poslovan stil u vidu jarko crvenog kostima koji se sastoji iz blejzera i suknje A kroja, Brižit je blistala u svedenoj beloj haljini sa zanimljivim šnirevima.

Reuters
Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SuverenaAnonimka

pre 6 godina

Lepsa je Francuskinja sto puta - bas zato sto je baba 7 unuka i ne skriva bore. A noge su joj super ! Lepse od Melanijih. Bela kratka haljina je predivna. Slovenka izgleda kao jelka u sirokoj suknji koja se i ne nosi. Rec baba je divna srBska rec koja ne sme da se koristi u pogrdnom kontekstu - STAM VAS BILO ! A Tramp nije stari deda ? Samo Brizit ?

sasA

pre 6 godina

Pre svega, zasto Makronova baba?! Tako sta reci je stvarno neprilicno kad znamo da mu nije baba vec supruga. Sto se mode tice obe dame imaju ocigledno istancan ukus, medjutim mislim da Melanija odabira odecu koja bolje pristaje njenoj figuri tako da kada se pojavi uvek prvo vidimo Melaniju pa haljinu, a to je krucijalno pravilo dobrog oblacenja; dok je kod Brizit to obrnuto. Zatim, Melanija ima figuru s oblinama dok je Brizit ravna ali vitka; zbog toga garderoba koju nose ima potpuno razlicit zadatak; kod Melanije da istakne, a kod Bridzit da prikrije. U konkretnom slucaju Bridzit otkriva sto bi, s aspect estetike, trebala prikriti - ruke. Koza na njenim rukama je izborana i visi te s toga su modeli bez rukava ili kratki rukavi promasaj. Tehnicki posmatrano Melanijin model izgleda udoban za nosenje, krojen za nju, dok Bridzitin izgleda kao da ga je kupila u robnoj kuci; lep ali nekako kus odaje neudobnost, zateze joj oko rukava i kao da je pravljen ne za nju vec da moze odgovarati vecem broju zena. Bridzit zaista ima lepe noge ali jedna stvar koju nijedna dama nije imala je dobra frizura.

Sloba

pre 6 godina

Citam nasa melanija je slovenka samo pogledajte noge tu melanija izgleda babski ili

LJILJANA

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto obe imaju tako velike i ruzne sake, o Melanijinim cipelama i obliku stopala bolje da ne govotimo

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija