• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2017

14:46

LAVROV JE LJUT! Oduzimanje diplomatske imovine je DRSKA KRAĐA!

Vesti

LAVROV JE LJUT! Oduzimanje diplomatske imovine je DRSKA KRAĐA!

Podeli vest

Američki pokušaji da se postave preduslovi za povraćaj ruske diplomatske imovine, oduzete u Njujorku i Merilendu, "krađa su u po bela dana", izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov

Bivši američki predsednik Barak Obama naredio je oduzimanje ruske diplomatske imovine i proterivanje 35 ruskih diplomata u decembru prošle godine, uz obrazloženje da su se mešali u predsedničku kampanju, što Rusija demantuje.

Prema rečima Lavrova, anti-ruska osećanja u SAD ne znače da Rusija i SAD ne mogu da se slože oko globalnih problema, preneo je Rojters pozivajući se na Ria novosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

Kapitalizam kao sistem je i koncipiran na kradji /višak rada - Marks/, a u zadnjoj fazi /imperijalizam - globalizam/ podrazumeva i pljačkanje tudjih resursa, u kome se Amerika posebno ističe! Zato i ima .....

bubasvaba

pre 6 godina

Oni kradu ili ratom ili diplomatski jednom lopov ceo zivot lopov .Tako planiraju i nama da ukradu kosovo ali nece da moze .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija