• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2017

20:43

(FOTO) NAJSISATIJA EVROPLJANKA POSTALA CRNKINJA! Nemica doživela šokantnu transformaciju!

Vesti

(FOTO) NAJSISATIJA EVROPLJANKA POSTALA CRNKINJA! Nemica doživela šokantnu transformaciju!

Podeli vest

Nemica Martina Adam (29), poznata po najvećim grudima u Evropi, potamnela je svoju belu kožu, plavu kosu prefarbala u crnu i napravila afro-frizuru da bi izgledala kao Afrikanka

Nemica Martina Adam (29), koja ima najveće grudi u Evropi, postala je crnkinja. Adamova, poznatija kao Martina Big, svoju izrazito belu kožu potpuno je potamnela, plavu kosu prefarbala u crnu i napravila afro-frizuru kako bi izgledala kao prava crnkinja. Čak joj i u dokumentima piše da je crne rase.

Povećaće i guzu

Martina se novim izgledom pohvalila na društvenim mrežama. Objavila je video gde stoji ispred znaka Holivuda u Los Anđelesu.

12 kilograma ukupno su teške Martinine grudi

- Ovo je prvi put da sam posetila Los Anđeles kao crnkinja. Jako sam ponosna - napisala je Martina.

Informer

Ona je otkrila da je svoju transformaciju u crnkinju započela u januaru ove godine, kad je krenula na terapiju tamnim pigmentom, melaninom. Lekari su joj ubrizgali najmanje pet injekcija melanina, nakon čega je koža postepeno počela da joj tamni i s vremenom je postala crna. Potom je kosu ofarbala u crnu boju i napravila afro-frizuru, a kako kaže - uskoro planira da obavi još zahvata kako bi njen izgled bio potpun.

- Cilj mi je da povećam nos kako bi ličio na crnački. Takođe, već sam se posavetovala s nekoliko plastičnih hirurga i uskoro ću ugraditi silikone u zadnjicu. Guza će mi tako biti mnogo veća i više ću ličiti na Afrikanku - rekla je Martina.

Informer

Za operacije 56.000 evra

Još operacija
Cilj mi je da povećam nos i stavim silikone u zadnjicu kako bih još više ličila na crnkinju

Prema njenim rečima, transformaciji u crnkinju doprinelo je to što je dosad imala više plastičnih operacija, koje je platila ukupno 56.000 evra.

- Od 2012. grudi sam povećala 23 puta. Sad su teške ukupno 12 kilograma i najveće su u Evropi. Sužavala sam i obim nogu i struka, koji sad iznosi 62 centimetra. Povećala sam i usne. Nisam nikad zažalila, a sada, kad sam potpuno crna, živim svoj san - rekla je Martina, koja je visoka 170 centimetara i tvrdi da ima 52 kilograma.

Devojka koja je nekad radila kao stjuardesa, a sad zarađuje kao model u Evropi i Americi, dodaje da namerava i da još poveća grudi kako bi postala svetska rekorderka.

Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xxxx

pre 6 godina

Ovu pod hitno dovesti u Lazu Lazarevića jer kad je vide  pacijenti ima odmah da ozdrave, posto njihova muka je nista za ovu budalu.n

Pera Bandera

pre 6 godina

Ne znam kako bih povećao onu stvar na 86 cm (da, da, 86cm) da pokušam da uspostavim kontakt sa ovom budaletinom, da mogu bar u nečem da joj pariram!!!!

Nina

pre 6 godina

Totalno poludela kao i doktori koji joj to rade. A kakav li je ona sad model i za sta je model?

Pero Bandero

pre 6 godina

Dobro me nasmeja! Frojd se u grobu ojrece!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17