• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2017

19:56

(FOTO) KRALJ ORGIJA IMA SAMO JEDNU DEVOJKU! Amerikanac čuven po raskalašnosti se skrasio!

Vesti

(FOTO) KRALJ ORGIJA IMA SAMO JEDNU DEVOJKU! Amerikanac čuven po raskalašnosti se skrasio!

Podeli vest

Plejboj Den Bilzerijan (37), koji je imao seks sa hiljadama žena, prvi put je u monogamnoj vezi sa manekenkom Sofijom Bevarli (21). Kaže da je u nju zaljubljen jer je mnogo lepa i pametna

Amerikanac Den Bilzerijan (37), poznat kao "kralj orgija" zbog raskalašnog života i hiljada žena sa kojima je imao seks, konačno se skrasio i sad uživa u vezi samo sa jednom devojkom. Bilzerijan je objavio da je prvi put u monogamnoj vezi, i to sa manekenkom Sofijom Bevarli (21), za koju kaže da je mnogo lepa i pametna.

Upoznali se na orgijama

Ekscentrični plejboj je u intervjuu magazinu "Skver majl" otkrio da je promenio stil života i da sad ima samo jednu devojku, u koju je zaljubljen.

Zapala mu za oko
Te večeri, pre nego što sam ugledao Sofiju, već sam imao seks sa tri druge devojke

- Ovo mi je prvi put. Mislim, imao sam devojke i pre, ali sam istovremeno je*ao i druge - rekao je Bilzerijan.
Kako kaže, shvatio je da je, posle decenije orgija i ludih žurki, vreme da se smiri, ali je priznao da je upravo na jednoj od raskalašnih zabava u njegovoj vili u Los Anđelesu upoznao svoju izabranicu.

- Te večeri, pre nego što sam ugledao Sofiju, već sam imao seks sa tri druge devojke. Međutim, ona mi je zapala za oko. Prišao sam joj i vodili smo ljubav pored bazena. Narednih dana počeli smo da se družimo i provodimo više vremena zajedno. Tako mi se svidela. Drugačija je od ostalih. Voli slične stvari kao ja. Seksi je, pametna i lepa. Zato sam izgubio interesovanje za druge žene - kazao je zavodnik.

(FOTO) STANIJA KOD KRALJA ORGIJA! Naša starleta se pohvalila slikom iz harema američkog seks-bogataša!

Instagram

Hteo da bude predsednik SAD

Den Bilzerijan najavio je u junu 2015. da planira da se kandiduje za predsednika SAD na izborima 2016. Međutim, nekoliko meseci kasnije odlučio je da odustane od toga, pa je podržao Donalda Trampa. Nadao se da će Tramp, između ostalog, legalizovati drogu i prostituciju.

On je naveo da je tokom godina spavao sa nekoliko hiljada žena, zbog čega je postao mnogo probirljiv.
- Žena je morala da bude superzgodna i lepa da bi mi uopšte zapala za oko. Morale su da budu posebne. Podigao sam lestvicu da bi igra bila zanimljivija. Tako je bilo i sa drugim stvarima. Sebi sam kupio svaku moguću "igračku" koju sam poželeo, poput skupih kola, jahti i privatnih aviona - kazao je plejboj, čije se bogatstvo procenjuje na oko 100 miliona dolara.

(VIDEO) BAHANALIJE! Pogledajte žurku kralja Instagrama!

Instagram

Obogatio se na pokeru

Bilzerijan se, inače, obogatio igrajući onlajn poker na velike uloge. U međuvremenu je pokrenuo i svoj sajt za poker, što mu je donelo milione. Već deset godina vodi jako raskalašan život i objavljuje provokativne slike na društvenim mrežama, gde je u društvu golih lepotica i starleta u skupim automobilima i privatnim avionima.

Na nekoliko fotografija se pohvalio i impresivnom kolekcijom pištolja i drugog oružja, zbog čega je bio i na meti lopova. Mnogi ga zovu i "kraljem Instagrama" jer ga samo na toj društvenoj mreži prati više od 22,6 miliona ljudi. Zbog neumerenog životnog stila sa puno droge i alkohola Bilzerijan je imao čak tri srčana udara pre 32. godine, ali se od toga brzo oporavio.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uzas

pre 6 godina

Pored njega nije tesko biti pametna. Ali, koliko je pametna kad je sa njim, pitam se...

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

UPOZNAO JE NA ORGIJAMA ? !  A JA MISLIO U BIBLIOTECI... KAD DOBIJU DETE, AKO GA DOBIJU, IMACE NEKOLIKO PREZIMENA PRISUTNIH ORGIJASA. PIH.\n

esma

pre 6 godina

Mene strasno zanima gde se stancuju te "izuzetne lepotice" pa je uspeo da ih pronadje ,kako kaze oko 1000 jer toliko izuzetmih lepotica nije bas lako pronalaci i za mnoge je misaona imenica.Cisto informativno pitam.

Stojce

pre 6 godina

Svaka ti cast brate. Ti zivis zivot i koristis sve sto ti je Bog dao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija