• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruska reč

27.07.2017

18:02

PUTINU HTELI DA IZMERE NIVO STRESA: Ovo treba smesta baciti, s ovim je nemoguće živeti, poručio je šef Rusije kada su mu dali narukvicu!

Vesti

PUTINU HTELI DA IZMERE NIVO STRESA: Ovo treba smesta baciti, s ovim je nemoguće živeti, poručio je šef Rusije kada su mu dali narukvicu!

Podeli vest

Pomoću modernih tehnologija bili smo blizu da saznamo tačan nivo stresnog stanja Vladimira Putina, ali pokušaj nije uspeo

Vladimir Putin je pristao da testira elektronsku narukvicu. Ruski izum mu je predstavio sam direktor pravca "Novi biznis" Agencije strateških inicijativa Artjom Avetisjan.

Biznismen je ispričao Putinu da je to jedinstveni izum te vrste u svetu, da može pomoći u proizvodnji gde postoji visok stepen rizika, jer će rukovodioci uvek znati u kakvom su stanju zaposleni.

(VIDEO) OVO MOGU SAMO RUSI! PRAVE MOST DUG 19 KILOMETARA: Deset činjenica o Krimskoj ćupriji čiju je izgradnju NAREDIO PUTIN LIČNO!

Kada se narukvica konačno našla na predsedničkoj ruci, Putin je pitao kakvi se to procenti pokazuju na displeju i dobio odgovor da se radi o procentima punjenja akumulatora: "A šta pokazuje ovaj drugi broj? Cenu usluge?", našalio se Putin.

- Postoji mogućnost da se izmeri nivo stresa, ali za to treba sačekati 30 minuta, odmah vam neće pokazati - rekao je biznismen.

(VIDEO) PUTIN SPREMA ORUŽJE ZA BLOKIRANJE KOSMIČKIH NAPADA: NATO u šoku, Rusija će sada biti nepobediva!

Putin je uzvratio  da kroz pola sata više neće biti ni važno pod kakvim je čovek bio stresom pre pola sata. - - Kroz pola sata zaspiš, i stresno stanje je minimalno -  rekao je Putin.

PUTIN OTKRIO ZAŠTO RUSIJA NIJE MOGLA DA SPREČI NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE: Moskva nije bila dovoljno moćna!

A kada je saznao da narukvica broji i pojedene kalorije, Putin je rekao da "to prevršava svaku meru, ovo treba smesta baciti. S ovim je nemoguće živeti", nastavio je da se šali predsednik. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 6 godina

Шта ће Путину мерач стреса, он је човек супермен.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija