• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.07.2017

22:25

TRAMP SMENIO PORTPAROLA POSLE SAMO DESETAK DANA: Ovo je razlog šokantne odluke šefa Bele kuća!

Vesti

TRAMP SMENIO PORTPAROLA POSLE SAMO DESETAK DANA: Ovo je razlog šokantne odluke šefa Bele kuća!

Podeli vest

Bela kuća potvrdila je večeras da Entoni Skaramuči napušta mesto direktora za komunikacije, samo desetak dana pošto je postavljen na tu funkciju

Entoni Skaramuči napušta mesto direktora za komunikacije kako bi novom šefu osoblja predsednika SAD Donalda Trampa Džonu Keliju dao "odrešene ruke", saopštio je portparol Bele kuće. 

U saopštenju se navodi da je Skaramuči osećao da je tako najbolje i da želi da pruži Keliju mogućnost da formira svoj sopstveni tim, preneo je AP. 

Američka agencija primećuje da je Šon Spajser, koji je podneo ostavku na mesto portparola Bele kuće u vreme dolaska Skaramučija na mesto direktora komunikacija, upotrebio istu formulaciju "odrešene ruke" kako bi objasnio razlog za svoj odlazak. 

Spajser je danas boravio u Beloj kući navodeći da pomaže tokom "tranzicije komunikacija".

(VIDEO) ON JE TRAMPOV KLON! Isti pokreti, ista gestikulacija, iste rečenice...

Njujork tajms je prethodno javio, pozivajući se na tri neimenovane osobe iz Bele kuće, da je Tramp odlučio da sa mesta direktora za komunikacije Bele kuće smeni Skaramučija, koji je na tu fukciju postavljen pre samo desetak dana, 21. jula.

Kako se navodi, informacija o smeni Skaramučija usledila je samo nekoliko sati nakon što je Tramp imenovao penzionisanog generala Džona Kelija za novog šefa osoblja, prenosi Rojters.

I portal Politiko.com objavio je da je došlo do smene i to na zahtev Kelija, a kao izvor naveo je dva člana osoblja Bele kuće.

Kako se navodi, još nije poznato da li će Skaramuči obavljati neku drugu funkciju.

- Keli ovde već menja - rekao je jedan od izvora portala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija