• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

06.08.2017

09:54

KONGRESMENKA POBRKALA LONČIĆE: Kad smenimo Trampa, smenićemo i potpredsednika Putina - ON JE SLEDEĆI!

Vesti

KONGRESMENKA POBRKALA LONČIĆE: Kad smenimo Trampa, smenićemo i potpredsednika Putina - ON JE SLEDEĆI!

Podeli vest

Tokom emisije u kojoj je gostovala, članica Predstavničkog doma američkog Kongresa Maksin Voters zapretila je opozivom Donaldu Trampu, a zatim i potpredsedniku SAD Majku Pensu, kojeg je greškom nazvala Putin, piše "Vašington fri bikon"

U intervjuu za program "Pogled“ na televiziji "Ej-Bi-Si njuz“ članica američkog Predstavničkog doma SAD demokrata Maksin Voters pomešala je američkog potpredsednika Majka Pensa sa Vladimirom Putinom.

Voditeljka programa Džoj Behar, koja je ranije više puta pozivala na opoziv, upitala je Votersovu: da li bi Pens bio bolji predsednik od Donalda Trampa?

Votersova je odgovorila: "Kada završimo sa Trampom, krenućemo na Putina. On je sledeći". "Putin ili Pens?", precizirala je voditeljka. "Pens", ispravila je grešku kongresmenka.

- Hajde da ubijemo dve muve jednim udarcem: Putina i Trampa, a onda ćemo se baviti Pensom - rekla je Beharova pokušavajući da izgladi neprijatnu situaciju.

„Vašington fri bikon“ ističe da ovo nije prvi put da Votersova meša činjenice. Na konferenciji za novinare u februaru ona je izjavila da dok Tramp „visi o vratu Putina, Putin sve odlučnije osvaja Koreju“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zole

pre 6 godina

Sto je babi milo to joj se i snilo,i mislila je na napad na Putina

Constella

pre 6 godina

Hehehe, nije ona napravila lapsus, vec se samo izlajala o buducim planovima kauboja.

mille

pre 6 godina

Pogledajte te likove iz Amerike, koji ucestvuju,manje ili vise u vlasti, kao da imaju dva razreda osnovne skole.\n

Nikola

pre 6 godina

Pa to je jedina, prava, autenticna prestavnica prosecnog Amerikanca.Danas takvi odlucuju o sudbini zemaljske kugle.

Nina

pre 6 godina

Ova zna da mora da napada nekoga ali koga i u kojoj drzavi nije sigurna. Jel joj ta faca kad je shvatila kakve gluposti prica ako uopste moze nesto da shvati. Pa takvima dati priliku da vam se mesa u drzavu.

Ljube

pre 6 godina

Oni su bolesno opsednuti Putinom pa im je njegovo ime uvek prvo na vrhu jezika, bez obzira o čemu se priča i koja je tema. Čudi me da još uvek nisu zaključili da krave daju manje mleka zbog Putina ...

Putko Vladimirovič

pre 6 godina

Demencija, šta ćeš. Plus prolupitis sa akcentom na zaglupitis. E moj Trampi, oni ti otvoreno rade o glavi a ti se zevzeči.

bubasvaba

pre 6 godina

Nepismenost je teska kad takvim das da odlucuju o svojoj drzavi.Hoce da komanduju junom korejom ali i severnom ma oce celim svetom da svi budemo robovi ovih NEPISMENIH DOKLE BRE????.

Nesa

pre 6 godina

Oooo mij boze. Pa zar ovakve senilne nakaze imaju udeo u odlucivanju u svetu. Stvarno je Amerika postala tumor sveta.

deda Raša

pre 6 godina

Kakva greska? Putin im se i u snu javlja. Njega je mislim Bog poslao, kao i Isusa, da pokusa spasiti zivot na ovoj jadnoj planeti.

Maverick

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da amerikanci i nisu bas inteligentni!

Nebojsa

pre 6 godina

Ona uopste nije pobrkala loncice nego je izlanula plan i jer joj je jezik brzi od pameti koje inace i nema.\nTramp ce svakako biti opozvan ako ne ove onda sigurno naredne godine a onda sledi udar na Rusiju koji ce se zavrsiti prijemom u Beloj kuci koji ce organizovati Putin i Si Djin Ping povodom dolaska 300 miliona Kineza na teritoriju danasnje USA koje tada vise nece postojati kao ni Velika Britanija.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija