• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

07.08.2017

22:23

SEDAMNAEST AGENATA FBI, NSA I CIA PODRŽALO PUTINA: Klintonovi i Obama lažu, tajne demokrata nisu ukrali ruski hakeri!

Vesti

SEDAMNAEST AGENATA FBI, NSA I CIA PODRŽALO PUTINA: Klintonovi i Obama lažu, tajne demokrata nisu ukrali ruski hakeri!

Podeli vest

U pismu predsedniku SAD Donaldu Trampu tvrde da se radilo o dve krađe i da su obe izvršene u ofisima DP SAD
Reuters/fotomontaža

Ovih dana se na sajtu američke nevladine organizacije Centar građanskih inicijativa  pojavio link koji vodi na senzacionalno pismo koje je potpisalo 17 bivših saradnika FBI, NSA, CIA i drugih specijalnih službi SAD.

Naveli da je njihova istraga pokazala da su informacije sa kompjutera Demokratske partije SAD kopirane na spoljni USB i to brzinom od  22,6 Mb/s, što znači da nije bilo nikakve i ničije hakerske krađe jer je ona izvršena bez korišćenja Interneta

Nije bilo krađe

Potpisnici su se tim pismom obratili Donaldu Trampu, a njime šefu države predočavaju dokaze da je histerija povodom upada "ruskih hakera" u servere Demokratske partije SAD lišena bilo kakvog realnog osnova.

KONGRESMENKA POBRKALA LONČIĆE: Kad smenimo Trampa, smenićemo i potpredsednika Putina - ON JE SLEDEĆI!

Naveli su da je njihova istraga pokazala da su informacije sa kompjutera Demokratske partije kopirane na spoljni USB i to brzinom od  22,6 Mb/s, što je znatno iznad mogućnosti Interneta za  bilo čiji "distancioni upad".
          
Podvukli su da to znači da nije bilo nikakve i ničije hakerske krađe "demokratskih fajova" jer je ona izvršena bez korišćenja Interneta!
          
Drugim rečim: kradljivac je bio u prilici da se neposredno posluži kompjuterom-serverom Demokratske partije SAD, u odgovarajućem njenom ofisu.

ŠOK, TRAMP VIŠE NIJE PREDSEDNIK SAD! Američkom lideru protivnici u Kongresu preoteli vlast!

Ovo znači samo jedno: krađu je izveo neko od demokrata ko je imao dostup partijskim tajnama.
          
Potpisnici su ukazali i da je njihova istraga pokazala da se radilo o dve krađe. Odnosno: da su prvo bili žskinutiž podaci koji su potom završili na sajtu WikiLeaks, a da je do druge krađe došlo 5. jula 2016-te, nakon što se saznalo za prvu.
          
Tvrde takođe da su fajlovi koji su bili ukradeni u drugom naletu bili podvrgnuti kompjuterskoj obradi. I to sa namerom da se falsifikovanjem obezbede dokazi da iza krađe stoje „svemogući ruski hakeri".

Potpisnici pisma posebno navode da su se obe krađe, kao i obrada fajlova, dogodile u vremenskoj zoni američke Istočne obale, što - po njihovom mišljenju - takođe vodi zaključku da su se oba prestupa zaista dogodila na teritoriji SAD i da nije bilo internet-upada spolja.

Krađe izvela dvojica ljudi

Sedamnaestorica posebno ističu da su dve krađe izvela najmanje dvojica različitih ljudi koji su najverovatnije bili saradnici u sedištu Demokratske partije SAD.

SVAKE GODINE 300 SRBA je na ovaj način otišlo u Ameriku, a sada TRAMP UKIDA LUTRIJU ZA ZELENU KARTU!

Prvi od njih - kako navode - težio da dođe do dokaza da je partijski vrh demokrata umešan u mahnacije tokom unutarpartijske borbe između Hilari Klinton i Bernija Sandersa.
          
Drugi je - da bi smanjio negativne posledice po imidž Klintonove izazvane prvom krađom - pokušao sve svali na „ruske hakere".

IZA SMENE TRAMPOVOG PR STOJE DVE MOĆNE DAME: Ovo je pravi razlog zašto je šef pres-službe DOSLOVNO OTERAN!

Nezavisni analitičar Skip Folden, bivši programski  menadžer IBM za informacione tehnologije, izučio je rezultate 17 eksperata i podržao njihove zaključke.
          
Potvrdio ih je i bivši tehnički direktor Agencije za nacionalnu bezbednost Vilijam Bini.
          
Isto su potom učinili i neki drugi bivši saradnici NSA.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija