• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

08.08.2017

10:57

ISPOVEST KIDNAPOVANE MANEKENKE! Mogla sam da završim kao HRANA ZA TIGROVE!

Vesti

ISPOVEST KIDNAPOVANE MANEKENKE! Mogla sam da završim kao HRANA ZA TIGROVE!

Podeli vest

Britanska manekenka Kloi Ejling je kidnapovana, drogirana, strpana u kofer i zatočena šest dana kako bi bila prodata na onlajn aukciji kao seksualna robinja

 

Otmica se dogodila 11. jula, nakon što je Kloi Ejling doputovala u Milano kako bi imala modno snimanje koje je ugovorio njen agent. 

Tada je manekenka napadnuta od strane dve muške osobe koje su je drogirale, strpale u kofer i dovezle na farmu u blizini Torina, gde su je zatvorenu držali šest dana. 

facebook

- Osoba sa crnim rukavicama prišla mi je iza leđa, jednom rukom me je uhvatila za vrat, a drugom mi je prekrila usta kako ne bih vrištala. Drugi čovek dao mi je injekciju u desnu podlakticu. Mislim da sam se tada onesvestila. Kada sam se probudila, imala sam na sebi rozi bodi i čarape koje nosim sada - ispričala je Kloi u policijskoj stanici.

Manekenka je takođe istakla da su joj otmičari pretili da će biti prodata na aukciji ukoliko njen agent ne plati traženi novčani iznos. 

facebook

- Prošla sam kroz zastrašujuće iskustvo. Plašila sam se za sopstveni život, svake sekunde, svakog minuta, svakog časa - očajno je ispričala. 

Nakon saznanja da Kloi ima dvogodišnje dete, jedan od učesnika otmice Lukas Herba, britansko-poljskog porekla, odveo je Kloi u britanski konzulat u Milanu, predao se policiji i priznao zločin. Zanimljivo je i da Kloi od ranije poznaje otmičara Lukasa Herbu koga je srela tokom poslovnog putovanja u Pariz.

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on Nov 21, 2015 at 4:54am PST

Herba je kasnije platio njenom agentu novac, kako bi dvadesetogodišnja manekenka došla u Milano na lažno modno snimanje gde je drogirana ketaminom, strpana u kofer i vezana lisicama za nameštaj šest dana. 

Iako Kloi zbog istrage koja je u toku ne sme da otkriva detalje otmice, manekenka je ipak ispričala da su otmičari planirali da je transportuju u arapske zemlje. 

- Lukas mi je rekao da je u poslednjih pet godina zaradio više od 15 miliona dolara i da su sve devojke namenjene arapskim zemljama. A kada devojka dosadi kupcu, on je prosledi nekom drugom, a na kraju postane, kada svima dosadi, hrana za tigrove.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija