• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2017

23:01

(VIDEO) TRAMP SE OKOMIO NA SEVERNU KOREJU: Izjava o VATRI I BESU, možda nije bila dovoljno žestoka?!

Vesti

(VIDEO) TRAMP SE OKOMIO NA SEVERNU KOREJU: Izjava o VATRI I BESU, možda nije bila dovoljno žestoka?!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp dodsatno je zaoštrio retoriku prema Severnoj Koreji, rekavši da je njegov komentar da će se Pjongjang suočiti "sa vatrom i besom kakve svet još nije video" ako ponovo bude zapretio Vašingtonu možda bio nedovoljno žestok, javlja Rojters

- Možda ta izjava nije bila dovoljno žestoka- rekao je Tramp novinarima pripremajući se za sastanak sa najvišim savetnicima za nacionalnu bezbednost SAD.



Kako je Rojters ranije preneo, Severna Koreja odbacila je Trampovo upozorenje kao "gomilu besmislica", a zvanični Pjongjang je predstavio detaljne planove za raketni udar na američku pacifičku teritoriju Guam.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir i Borko

pre 6 godina

Vladimir i Borko.. Kako vreme prolazi, (sve mi je jasnije ), a mislim i ostalima koji se iole razumeju u SVETSKU POLITIKU, " POLITIKU SVETSKOG POLICAJCA " I AMERIČKE SILOM NAMETNUTE TOMAHAVK DEMOKRATIJE, zaključujem samo jedno; Reči koje je izgovorio DONALD KRAMP (TRAMP ), ne vrede ništa, a i da je isti stavio potpis, isto bi bilo. Onaj ko želi , a hoće da to učini, Tramp, na sve moguće načine vojno da napadne S. Koreju i u toj istoj državi zauzme svoj VOJNO - STRATEŠKI položaj i uništi joj sve ono od čega ti ljudi žive, od industrije pa sve redom, NESME NIKO DOK JE TAKVA DEMOKRATIJA NA SNAZI da se ekonomski razvija, otvara prema svetu, ostvariti bolji život svojih građana, E NEMOŽE, TO TREBA ZAUSTAVITI, "KAŽE AMERIKA.. Pitam se zašto mi? " mali narodi " nemamo pravo na život ?, Kome smeta MOJA SRBIJA, ( pa i nju žele i to je toliko vidljivo svima nama) da je spreče u očuvanju IDENTITETA , VERE I PRAVOSLAVLJA. PO TOME: SVE BI BILO DOBRO AKO "SVI MI MALI" PRISTANEMO POD NJIHOVU KOMANDU I NAČIN NA KOJI ONI ŽIVE. Amerika , ako želi dokazati svoju moć , NEKA UDARI... NE DAJ BOŽE NA RUSIJU , pa kako kažu KOM OPANCI a kom OBOJCI.. Domače izdajnike, znamo ih, nažalost, i sve one koji se dodvoravaju našem neprijatelju , treba proterati iz ove naše LEPE SRBIJE , ako im se ne svđa život OVDE.. Pozdrav..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija