• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2017

23:45

TRAMP SE ZAHVALJUJE PUTINU: Pomogao nam je da smanjimo platni spisak diplomata!

Vesti

TRAMP SE ZAHVALJUJE PUTINU: Pomogao nam je da smanjimo platni spisak diplomata!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp je danas zahvalio ruskom lideru Vladimiru Putinu zbog toga što je smanjio broj američkog diplomatskog osoblja u Rusiji jer, kako je rekao, "sada imamo manji platni spisak"

- Želim da mu zahvalim, jer smo pokušavali da smanjimo platni spisak i što se mene tiče ja sam veoma zahvalan što je proterao toliki broj ljudi- rekao je Tramp novinarima, prenosi Rojters.

- Nema pravog razloga da se oni vraćaju- dodao je on.

Ostalo je nejasno da li se Tramp šalio, navodi Rojters.

 

 


Putin je, reagujći na nove sankcije koje je uveo američki Kongres, 30. jula naložio da Vašington do septembra smanji broj zaposlenih u ambasadi i konzulatu SAD sa 1.200 na 755.

 

 

PUTINOVA OSVETA: Rusija proteruje 755 američkih diplomata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vule

pre 6 godina

Zato Srbija ima vise ambasada i sluzbenika nego Rusija i Amerika zajedno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija