• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

11.08.2017

15:56

OVA VEST JE ZALEDILA SAD: Tajni sastanak nemačkih i ruskih obaveštajaca, Vašington se plaši da Moskva i Berlin prave veliki dil!

Vesti

OVA VEST JE ZALEDILA SAD: Tajni sastanak nemačkih i ruskih obaveštajaca, Vašington se plaši da Moskva i Berlin prave veliki dil!

Podeli vest

Sekretar ruskog Saveta za bezbednost, Nikola Patrušev, jedan od ključnih ljudi u ODKB, sastao se u Moskvi sa predsednikom Federalnog odbora za zaštitu državnosti Nemačke, Hans-Georg Masenom

Njih dvojica su razgovarali o terorizmu i zajedničkoj saradnji dve zemlje na tom polju, ali i o drugim aktuelnim pitanjima koja su značajna za Rusiju i Nemačku.

- Patrušev i Masen su razgovarali o rusko-nemačkoj saradnji na polju antiterorističkog delovanja - kaže se u saopštenju Saveta za bezbednost RF, navodi ruska novinska agencija RIA Novosti.

Sastanak je održan u Moskvi bez prethodne najave.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

I "maršalov plan" ima svoj rok trajanja! Amerikanci su se malo "zaigrali" sa sankcijama Rusiji, jer i nemci daju prednost "biznisu", pogotovo kad je energija u pitanju! Ako Amerika ostane bez Nemačke - biće na KOLENIMA, to je sigurno!

jozo daj vode

pre 6 godina

ma eto rata.idem da uzmem max.kredit u banci pa sta bude

Lovre

pre 6 godina

Jeste. Zadnji "deal" koji je Berlin imao s Moskvom, je jako dobro prosao, iako Njemci daju prednost biznisu. Ne trebaju Njemcima ni Washington ni Moskva. Nego nek s Francuzima naprave jaku EU, i vojsku. Imaju i para, i znanja i kapaciteta da stvore armiju ravnopravnu USA i Rusiji. Nisu je napravili do sad samo zato jer im nije trebala.

XXL

pre 6 godina

Ovako je bilo pre onoga rata. Prvo su se dogovarali, a posle - udri.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija