• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2017

16:33

KIM SPREMA LANSIRANJE NOVE RAKETE: CIA i svet se pitaju gde će projektil ovaj put odleteti!

Vesti

KIM SPREMA LANSIRANJE NOVE RAKETE: CIA i svet se pitaju gde će projektil ovaj put odleteti!

Podeli vest

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo izjavio je danas da ga ne bi iznenadilo da Severna Koreja testira još jednu raketu, s obzirom na to da je u julu izvela dve raketne probe

- Prilično sam siguran da će (severnokorejski lider Kim Džong-un) nastaviti s naporima u cilju razvijanja svog raketnog programa, pa me ne bi iznenadila još jedna raketna proba", rekao je Pompeo danas za Foks njuz, podsetivši da je Kim Džong-un prošlog meseca izveo dve raketne probe - prenosi Rojters.

Retorika na relaciji SAD-Severna Koreja je ovih dana zaoštrena, pri čemu je američki predsednik Donald Tramp upozorio da su SAD spremne na vojnu akciju "ako Severna Koreja postupi nerazumno", a Pjongjang zapretio raketnim napadom na Guam, američku teritoriju na Pacifiku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 6 godina

Šta kažu kladioničari? Gde će da padne i koja je kvota ako lansiranje bude neuspešno.

srbin

pre 6 godina

Zvrkni jednu pobro i to direkt u New York gde se nalazi olos elita tj gospodjice olosice

Radovan

pre 6 godina

E moji kauboji! Ala vas prca ova mala Severna Koreja a vi možete samo da je mrzite jer ne smete ni da pljunete prema njoj!!!  Tako vam i treba!!!\n

RINGISPIL

pre 6 godina

Kvota je na starni UZDRMANE IMPERIJE NA ZALASKU.

sekula

pre 6 godina

A od Kuma,,, pardon Kima, jedna al da bude prava, sa dobrim Azimutom,

Sloba

pre 6 godina

Ocigledno da samo neskolovani narod ovde komentarise koji pojma nemaju sta znaci atomska bomba i sta to cini ko da neumire dosta dece od nekih bolesti a sta mislite kako ce zracenje da deluje na decu glupani jedni idite radite nesto umesto da sedite na pc celi dan i svirate na drvce

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija