• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik/informer

14.08.2017

19:58

OBISTINILA SE NAJGORA NOĆNA MORA AMERA: Šojgu i Haftar dogovorili saradnju, RUSIJA SE VRAĆA U LIBIJU!

Vesti

OBISTINILA SE NAJGORA NOĆNA MORA AMERA: Šojgu i Haftar dogovorili saradnju, RUSIJA SE VRAĆA U LIBIJU!

Podeli vest

Ministar odbrane Sergej Šojgu razgovarao je u Moskvi sa komandantom libijske vojske Kalifom Haftarom o situaciji u Libiji i Severnoj Africi, saopštilo je Ministarstvo odbrane

- Tokom razgovora glavna pažnja je bila posvećena razvoju situacije u Severnoj Africi, sa akcentom na situaciju u Libiji - navodi se u saopštenju.

Naglašena je važnost dijaloga i dogovoren je nastavak kontakata.

UZBUNA U SAD, NAJMOĆNIJI ČOVEK LIBIJE MARŠAL HAFTAR DOPUTOVAO U MOSKVU: Rusima će dati baze Tobruku i Bengaziju, a zauzvrat dobiti tenkove i avione?!

Ranije se Haftar sastao sa šefom diplomatije Rusije Sergejem Lavrovom.

Komandant libijske vojske u Moskvu je doputovao u subotu.

(VIDEO) SADA BI GA DIGLI IZ GROBA, ŽIVEO JE U ŠATORU DOK POSLEDNJI LIBIJAC NIJE DOBIO KUĆU: Onda su došli Ameri i uveli im demokratiju!

Izvori bliski  Ministarstvu odbrane Rusije navode da su se Šojgu i Haftar usaglasili da je neophodno znatno veće prisustvo Rusije, uključujući i vojnu silu, na prostoru Libije kako bi u toj zemlji najzad zavladao mir posle nasilnog rušenja režima Moamera Gadafija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

Istorija je IPAK ozbiljna "relikvija", jer nju čine ljudi, srećom i u većini normalni i odgovorni, a to znači da dogadjaji zauzimaju svoju pozitivnu ulogu i odgovornost! Patogene pojave, koje donosi kapitalizam, i njegovih stotinak frustriranih "vladara iz senke", sklonih imperijalizmu, su prolaznog karaktera, koje realnost promena na planeti NEĆE i ne može prihvatiti! To što ONI ne mogu da prihvate, je njihov problem! Njihovim rečnikom - prvo će dobiti po njušci, a onda će otići "bogu na ispovest"! Znači, predsedniče Gadafi, tvoja revolucija nije bila uzaludna! Živećeš večno!

jova

pre 6 godina

Pored Sirije i Libija se oslanja na Rusiju koja će pomoći Libiji ako to vojska zatraži od Rusije,ako Libija zatraži Rusku intervenciju i Rusija uspostavi mir u toj zemlji,i ostale ugrožene zemlje će isto zatražiti zaštitu od Rusije.to znači da će se u budućnosti masovno tražiti zaštita Rusije i 8.Kralja koji će sve više jačati,a Amerika sve više propadati. tako je Bog naš stvoritelj i Otac rekao u svom zakonu Bibliji.

Vasko

pre 6 godina

Ma kako da se ne vraca. Koja je to propaganda za maloumne. Kao da bi Ameri to dozvolili. Taman imaju povod da ponovo razlupaju Libiju.

Feniks1

pre 6 godina

Putin kopira Tita i pokret nesvrstanih zemalja . To vam nisu rekli vasi "analiticari " , vec ja .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17