• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vaseljenska.com

14.08.2017

22:21

PENTAGON UŽASNUT, TAJNO RUSKO ORUŽJE ODVELO BRODOVE SAD NA KOPNO: Otkazali im svi navigacioni sistemi u Crnom Moru!

Vesti

PENTAGON UŽASNUT, TAJNO RUSKO ORUŽJE ODVELO BRODOVE SAD NA KOPNO: Otkazali im svi navigacioni sistemi u Crnom Moru!

Podeli vest

Zapad je u šoku posle vesti o tome da je Rusija izvršila ispitivanja svog najnovijeg oružja i to ni manje ni više nego na brodovima SAD. Istina, Pentagon je pokušao da zataška događaj, ali je on ipak dospeo na stranice američkih i britanskih medija

Britanske i američke novine tvrde da je 22. juna došlo do neobičnog incidenta u Crnom Moru, kada je odjednom nekoliko desetina amerskih brodova ustanovilo da im navigacioni sistemi GPS daju netačne podatke o položaju na kome se nalaze.

Na jednom od brodova američke ratne mornarice je, sudeći po njegovom navigacionom sistemu GPS, ustanovljeno da se lađa nalazi na kopnu i to čak 32 kilometra udaljena od mora - kod mesta Gelendžik.

(VIDEO) RUSI SLUTE SUKOB S.KOREJE I AMERIKE: Svi sistemi protivvazdušne odbrane stavljeni u STANJE BORBENE GOTOVOSTI!

Ovakve i slične nepravilnosti primećene su i na još 30 amerskih brodova, koji su se nalazili nedaleko od ruskih obala.

Interesantno je, pišu mediji iz SAD i VB, da se upravo u to vreme nedaleko od tog mesta, u zoni odgovornosti NATO, nalazila i grupacija brodova Ratne mornarice Rusije.

SRPSKA VOJSKA NIJE IZGUBILA RAT, ONA JE SVOJU BITKU DOBILA: Admiral Boško Antić traži da se VOJNICI KOJI SU GINULI ZA SRBIJU POŠTUJU!

Izveštaj o neshvatljivim greškama u radu elektronskih sistema odmah je poslat u vojnu komandu SAD.

Mediji spekulišu da je Rusija isprobavala nepoznato oružje, koje neprijatelju onemogućava da održava kurs plovidbe brodova i koje ometa navigaciju i daje pogrešne podatke o brodovima koji se nalaze u blizini.

wikipedia.org

Da sve bude još strašnije, navode vojni sksperti, od sada će i piloti NATO morati da budu veoma oprezni tokom letova, jer njihovi navigacioni sistemi GPS mogu da ih odvedu negde sasvim drugdje od mesta na koje su nameravali da dođu radi izvršenja borbenih zadataka ili obuke. 

Takođe će morati da paze i kad budu lansirali rakete jer se isti sistemi koriste i za njihovo navođenje…


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin

pre 6 godina

Ma ameri vi ste i onako izgubljeni i u vremenu i u prostoru kako na ovoj planeti tako i u kozmosu.Zivela ruska svemirska vojska

milan

pre 6 godina

I opet glupi Amerikanci unistiti ce vas Braca Rusi kad tad.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija