• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2017

20:19

(VIDEO) POLICIJSKO SILOVANJE! STRAHOVIT RASNI NAPAD U TEKSASU: Saobraćajci joj gurali prste u vaginu 11 minuta!

Vesti

(VIDEO) POLICIJSKO SILOVANJE! STRAHOVIT RASNI NAPAD U TEKSASU: Saobraćajci joj gurali prste u vaginu 11 minuta!

Podeli vest

Crnkinju Čarniziju Korli (23) saobraćajci zaustavili u Hjustonu i lažno optužili da kod sebe ima "travu", pa joj uradili brutalni vaginalni pregled. Ona ih tužila zbog zlostavljanja i traži odštetu

Američku studentkinju Čarniziju Korli (23) saobraćajci su zaustavili u Hjustonu u Teksasu, lažno je optužili da kod sebe ima marihuanu i uradili joj vaginalni pregled, koji je trajao čak 11 minuta. Devojka, inače, crnkinja, kaže da su je policajci belci bukvalno silovali, zbog čega ih je tužila i tražila višemilionsku odštetu.

Objavljen snimak

Incident se desio 21. juna 2015, kad je Korlijeva imala 21 godinu, međutim, tek je juče objavljen snimak policijske kamere na kojem se vidi mučenje devojke. Na uznemirujućem snimku vidi se kako saobraćajna patrola, dve žene i jedan muškarac, zaustavljaju Korlijevu jer navodno nije stala na znaku "stop". Devojka je tvrdila da nije napravila saobraćajni prekršaj, međutim, službenici su insistirali na svojoj verziji priče. Zatim je policajac rekao da se u automobilu oseća marihuana, nakon čega su joj pretražili cela kola. Budući da nisu našli "travu", naredili su studentkinji da legne na zemlju i stavi ruke iza glave. Svukli su joj pantalone, a zatim su dve policajke brutalno uradile vaginalni pregled.
 

Poniženje
Uperile su mi baterijsku lampu u vaginu i pregledale me rukama 11 minuta. Naravno, ništa nisu našle
Čarnizija Korli

Korlijeva kaže da se osećala grozno.
- Dok je muškarac čuvao stražu, dve policajke su mi skinule pantalone i donji veš. Zatim su mi raširile noge i uperile mi baterijsku lampu u vaginu. Pregledale su me rukama 11 minuta i, naravno, ništa nisu našle. Osećala sam se kao da sam silovana- navela je nesrećna devojka.

Informer

Slučaj odbačen!?

Ona je dodala da je ubrzo nakon toga angažovala advokata i tužila policiju u Hjustonu, tražeći višemilionsku odštetu. Međutim, slučaj je posle godinu i po dana, 4. avgusta, odbačen bez ikakvog objašnjenja.

Zbog toga je Korlijeva tražila da se objavi snimak brutalnog mučenja, a njen advokat Sem Kemak najavio je žalbu.
- Neverovatno je to što se desilo mojoj klijentkinji. Sve optužbe su pale, iako nije bilo promene u dokazima. Ako ovo što se desilo mojoj klijentkinji nije bilo uznemiravanje, čak i silovanje, onda ne znam šta je to- rekao je Kemak.

 

 

 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

Zato i treba da se pripoji Meksiku, da bi bio civilizovaniji!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija