• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2017

16:37

ASAD ODOBIJA SARADNJU SA ZAPADOM: Bez ambasada zapadnjačkih zemalja, dok sarađuju sa  pobunjenicima!

Vesti

ASAD ODOBIJA SARADNJU SA ZAPADOM: Bez ambasada zapadnjačkih zemalja, dok sarađuju sa pobunjenicima!

Podeli vest

Sirijski predsednik Bašar el Asad odbio je danas bilo kakvu bezbednosnu saradnju sa Zapadnim zemljama ili ponovno otvaranje njihovih ambasada, sve dok ne prekinu veze sa sirijskom opozicijom i pobunjeničkim grupama

Prema njegovim rečima, Sirija će se "okrenuti ka istoku" kada se radi o političkim, ekonomskim i kulturnim odnosima, prenosi AP.

- Direktna podrška naših prijatelja, politička, ekonomska i vojna, učinila je naše napredovanje na terenu većim, a naše gubitke manjim. Zato su oni naši partneri u ovim dostignućima na putu da smvrimo terorizam- rekao je Asad za sirijsku televiziju.

Kriza u Siriji počela je u martu 2011. godine, kada su organizovane demonstracije protiv Asadove vlade, koje su kasnije prerasle u građanski rat.

Od početka sukoba, ubijeno je oko 400.000 građana Sirije, a raseljeno pola stanovništva.

(VIDEO) SIRIJCI I RUSI VRATILI TERORISTE U KAMENO DOBA: Okružena divizija ISIS, Asad ima TAJNO ORUŽJE GOLAN 400!

EVROPA MORA DA SE POKLONI PUTINU: Bivši šef Izraelske obaveštajne službe otkriva zanimljive stvari o Rusiji, Americi, Siriji!

PUTIN JE JOŠ JEDNOM NADIGRAO ZAPAD: Stotine hiljada Sirijaca se vraća u zemlju da bi se borilo, PODLI PLAN JE PROPAO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Nebi trebalo ni posle nikakvu saradnju da ima sa zapadom jer oni ce ga prevariti na ovaj ili onaj nacin i ubiti. U slucaju da saradjuje sa njima bile bi slicne stvari kao u Srbiji, oduzeli bi deo zemlje, Asada u zatvor pa bi ga ubili ili slucajno umro, pa bi postavili koga oni hoce itd. Sa onima koji su organizovali taj rat i finansirali teroriste nebi smeo da saradjuje u nikakvom smislu. Izgleda da je naucio od primera Srbije i sta se sve desilo sa Srbima koji su se branili. Cak su uspeli da isperu mozak nekim Srbima pa su poceli da govore "mora da smo krivi kad svi kazu" a ti svi su samo zapadna vladajuca elita (ili krvnici) i njihova media. Postavili su svoje ljude po kojekakvim nevladinim organizacijama koji imaju istu mrznju prema Srbima i Srbiji kao sto imaju Ustase i Siptari i koji neprestano pokusavaju da destabilizuju drzavu. Spas za Siriju ce biti da se totalno obgradi od zapada a to Gospodin Asad izgleda dobro zna.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija