• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2017

17:08

U BARSELONI TUGA NE PRESTAJE: Sedmogodišnji dečak o kome se ništa nije znalo IPAK POGINUO TOKOM MASAKRA!

Vesti

U BARSELONI TUGA NE PRESTAJE: Sedmogodišnji dečak o kome se ništa nije znalo IPAK POGINUO TOKOM MASAKRA!

Podeli vest

Sedmogodišnji dečak Džulijan Kadman, za koga se smatralo da je nestao, izgubio je život kao jedna od 13 žrtava terorističkog napada u Barseloni, saopštila je katalonska policija

Džulijan, koji je britanski i australijski drzavljanin, nalazio sa sa majkom u ulici Las Ramblas u centru Barselone, u trenutku kada se tamo kombi sa teroristima zaleteo u pešake, prenosi BBC. 

Tom prilikom je razdvojen od majke, koja je teško povređena i smeštena je u bolnicu, dok je istovremeno za sedmogodišnjakom pokrenuta potraga, pošto je bilo nejasno šta se njim dogodilo.

 

Džulijanova porodica je preko društvenih mreža tražila informacije o njemu, smatrajući da je nestao. 

Dečakov deda, koji živi u Australiji, zamolio je korisnike Fejsbuka da podele njegovu sliku na toj mreži. Džulijanova slika je "šerovana" 84.000 puta.

Španski mediji su u subotu preneli saopštenje policije da se Džulijan nalazi u bolnici u Barseloni, gde je primljen posle terorističkih napada. 

Kako je tada navedeno, španska policija ni u jednom trenutku tog sedmogodišnjaka nije vodila kao nestalog, jer je bila upućena gde se on nalazi i u kakvom je stanju.

Smrt malog Džulijana je, međutim, potvrdio i španski Biro za nestala lica, preneo je "Skaj njuz".

"Porodica Džulijana Kadmana nam je rekla da je on, nažalost, jedna od žrtava napada", piše u saopštenju Biroa.

"Miror" piše da je njegov otac iz Sidneja doputovao u Barselonu. On je u policijskoj mrtvačnici identifikovao dečakovo telo.
 

(FOTO/VIDEO) CRNI BILANS: Najmlađa ŽRTVA napada u Barseloni imala je svega TRI GODINE!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MASAKR KOMBIJEM U BARSELONI: Islamska država preuzela odgovornost, POLICIJA UBILA JEDNOG NAPADAČA?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija