• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2017

22:00

(VIDEO)  TEŠKA ZAVERA: Auto koji je gazio pešake u Kambrilsu pre toga bio u Parizu?

Vesti

(VIDEO) TEŠKA ZAVERA: Auto koji je gazio pešake u Kambrilsu pre toga bio u Parizu?

Podeli vest

Automobil kojim su u petak pregaženi pešaci u španskom letovalištu Kambrils, pri čemu je ubijena jedna žena, kamera je prošle nedelje snimila dok je velikom brzinom prolazio kroz Pariz, navodi danas francuski list "Parizjen"
printscreen/Twiter

Napad u Kambrilsu izveden je samo osam sati nakon što je jedan kombi u četvrtak po podne ogromnom brzinom pokosio turiste i lokalne stanovnike dok su šetali popularnom ulicom Las Ramblas u Barseloni, usmrtivši 13 osoba.

Policija u Kambrilsu je usmrtila petoricu muškaraca koji su nosili lažne eksplozivne pojaseve nakon što su oni "audijem" uleteli među ljude, a potom su, kada se auto prevrnuo, izašli iz njega i počeli da ubadaju ljude pri čemu je ubijena jedna Špankinja.


Ne navodeći izbore, francuski "Parizjen" tvrdi da je isti "audi" snimljen kamerom pre oko nedelju dana dok je jurio kroz pariski region, prenosi Rojters.



List napominje da u ovoj fazi francuski istražitelji nsiu pronašli direktnu operativnu vezu između španske ćelije i Francuske i da je automobl možda samo prošao kroz Francusku.

Francusko tužilaštvo nije želelo da komentariše ove navode.

Španski mediji navode da je vlasnik "audija" Mohamed Ala, koji je uhapšen.

Jedan od Aline braće ubijen je u Kambrilsu, dok se drugi brat, koji je takođe osumnjičen za pripadnost toj grupi, vodi kao nestao.

Španska policija je u potrazi za osumnjičenim za koga veruje da je vozač kombija koji je posejao smrt u Barseloni, a danas nije mogla da isključi mogućnost da je on pobegao preko granice - u Francusku.

HTELI SU DA NAPRAVE MNOGO VEĆI POKOLJ! Španska policija u Alkanaru pronašla 120 KANISTERA SA BENZINOM!

POLICIJA U ŠPANIJI OTKRILA! Glavni osumnjičeni za napade iznajmio 3 kombija za masakr u Barseloni i Kambrilsu!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGLEDAJTE kako je ubijen jedan od terorista u španskom letovalištu Kambrils!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija