• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

21.08.2017

12:46

KIJEV MODERNIZUJE TENKOVE T 72A: Rusija tvrdi da je to nezakonito i neefikasno!

Vesti

KIJEV MODERNIZUJE TENKOVE T 72A: Rusija tvrdi da je to nezakonito i neefikasno!

Podeli vest

Modernizacija tenka T-72A, o kojoj je saopštio predsednik Ukrajine Petro Porošenko je nezakonita i neefikasna, izjavio je za RT glavni urednik magazina Nacionalna odbrana Igor Korotčenko

Ruski ekspert je podsetio da je Ukrajina nakon raspada SSSR-a dobila T-72 koji su ostali u skladištima Odeskog, Kijevskog i Prikarpatskog vojnog okruga i od tada ih rasprodaje. 

Korotčenko je naglasio da je modernizacija tenka faktički nezakonita i u najvećoj meri neefikasna, jer u njoj nije učestvovala kompanija "Uralvagonzavod", koja je konstruisala mašinu.

RUSKI MINISTAR ODBRANE ŠOJGU OTVORENO PORUČIO BEOGRADU: Rusija hoće vojni savez sa Srbijom!

On je dodao da Kijev modernizaciju sovjetske tehnike može da predstavlja kao uspeh, ali je realnost da je ukrajinska vojna industrija u padu zbog pogoršanja odnosa sa Rusijom i da može da proizvede samo određene vrste oružja.

OTIMANJE SRBIJE I OPKOLJAVANJE RUSIJE SAD ĆE SKUPO KOŠTATI: Nešenel interest tvrdi da je rat Moskve i Zapada neizbežan!

- Danas, kada su veze prekinute, velika degradacija, praćena masovnim otpuštanjima je realnost ukrajinske vojne industrije - izjavio je on.

(VIDEO) BORBA ZA JADRAN JE ZAVRŠENA, TRAMP ŽELI BALKAN U CELINI: Srbija mora naći način da izbegne američku klopku!

Ranije je Petro Porošenko na svojoj stranici na Fejsbuku objavio vest o modernizaciji tenka T-72A u ukrajinskim preduzećima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

a da je uralvagonzavod ucestvovao onda bi sve bilo sto rekli jevreji strogo " koser " bre braco rusi bas ste ponekad izrazito duhoviti .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija