• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekspres

24.08.2017

16:40

(VIDEO) KIMOVI AMERIČKI VOJNICI PRETE TRAMPU: Nerealna scena iz Severne Koreje izazvala šok u svetu!

Vesti

(VIDEO) KIMOVI AMERIČKI VOJNICI PRETE TRAMPU: Nerealna scena iz Severne Koreje izazvala šok u svetu!

Podeli vest

Severna Koreja nastavlja da preti sa napadom na SAD, a ovaj put su u svom propagandnom snimku upotrebili njihove jedine bele građane da izdaju najnovije upozorenje Donaldu Trampu

Severna Koreja izazvala je novu paniku oko pokretanja Trećeg svetskog rata u SAD nakon što su stigli izveštaji iz Pjongjanga da se lider Severne Koreje Kim Jong un našao sa svojim najbližim saradnicima da razgovaraju o mogućim posledicama ako napadnu američko ostrvo Guam.

Radi se o Tedu i Džejmsu Dresnoku, sinovima Džejmsa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je pre 50 godina pobegao u Severnu Koreju

Donald Tramp objavio je sopstvenu pretnju u kojoj saopštava Severnoj koreji da ih čeka "oganj i gnev" ako i posumnja na rakete koje dolaze iz te države.

AMERIKA U NEVERICI: KIM DŽONG UN ŠTAPMA DOLARE I FINANSIRA RAKETNI PROGRAM: Vašington ovako nikada niko nije namagarčio!

Kimov režim se naizgled smirio, i saopštio američkom predsedniku da će sačekati njegov sledeći potez pre nego što ispale rakete.

Severna Koreja prošlog petka je objavila snimak na kojem dvojica belaca u korejskoj uniformi na tečnom korejskom prete Amerikancima da c´e ih zbrisati sa lica zemlje.

(VIDEO) PITALI SU AMERE GDE JE SEVERNA KOREJA... Nisu znali gde je, ali znaju da je treba BOMBARDOVATI?!

Analitičarima nije trebalo dugo da saznaju ko su ti ljudi. Radi se o Tedu i Džejmsu Dresnoku, sinovima Džejmsa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je pre 50 godina pobegao u Severnu Koreju u potrazi za boljim životom.

Ted i Džejms su objavili i da im je otac umro prošle godine u Pjongjangu. Dresnok je Teda i Džejmsa dobio u braku sa rumunskom umetnicom Doinom Bumbeom koju su severnokorejski agenti oteli samo da bi je spojili sa suludim Amerikancem. 

Ap photo/Reuters

Naime, Korejci nisu hteli da Dresnok dobije dete sa nekom Korejkom, pa su, da bi izbegli mešanje rasa, posegnuli za radikalnim metodama. Bumbea je umrla u Pjongjangu sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Dresnok je u Severnu Koreju pobegao 1962, a u sledećih nekoliko godina društvo su mu pravila još tri američka begunca. Oni su godinama bili idealno propagandno oružje Kim Il Sunga, a usput su postali filmske zvezde u najzatvorenijoj zemlji sveta.

FAJNENŠEL TAJMS PRIZNAJE: Rusija i Iran su u pravu - AMERIKA JE PRETNJA ZA MIR U SVETU!

Dresnokovo dezertiranje je bilo poslednji poznati slučaj prebega američkog vojnika u komunističku zemlju, dok su drugi umrli ili im je dopušteno da odu. U video-snimku objavljenom u petak na severnokorejskoj stranici "Uriminzokiri", Ted i Džejms Dresnok potvrđuju da im je otac umro u decembru 2016, u 74. godini, od moždanog udara. 

Usput nisu propustili priliku da nahvale Kim Džong Una i zaprete Amerikancima.

- Američki imperijalisti su jedini krivci za ovo ludilo i histeriju koja vlada. Oni ne znaju ništa o našoj vojsci i generalno o narodu. Ako rat izbije, nećemo propustiti priliku da izbrišemo Ameriku sa lica zemlje - rekao je Ted Dresnok

(VIDEO) AMERI, SAT KUCA! Severna Koreja pokazala kakva NUKLEARNA KATASTROFA čeka ostrvo Guam!

Njegov brat Džejms dodao:

- Naše najjače oružje je dragi vođa Kim Džong Un. Sa njim je pobeda zagarantovana.

To nije prvi put da su mladi američki Korejci gostovali na nekoj televiziji. 

ROGOZIN NEMA DILEMU: Bez Kijeva Pjongjang nije mogao da dođe do raketnih motora!

Džejms je bio gost u dokumentarcu "Crossing the Line", a za Si-Bi-Es je poručio da ne bi napustio Severnu Koreju ni da mu neko na sto stavi milijardu dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija