• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RST

24.08.2017

18:31

(VIDEO) UZBUNA U NATO, OVO JOŠ NIJE VIĐENO: Na manevrima  "ZAPAD 2017"  učestvovaće više vojske  NEGO U DOBA VARŠAVSKOG PAKTA!

Vesti

(VIDEO) UZBUNA U NATO, OVO JOŠ NIJE VIĐENO: Na manevrima "ZAPAD 2017" učestvovaće više vojske NEGO U DOBA VARŠAVSKOG PAKTA!

Podeli vest

"Zapad 17" je naziv najveće vojne vežbe još od vremena Hladnog rata, koju priprema Rusija. U atmosferi pojačanih tenzija na relaciji istok–zapad, paradu ruske sile pomno će pratiti NATO alijansa, piše britanski "Gardijan"

Zapadni zvaničnici i analitičari procenjuju da bi na vežbi "Zapad 17" moglo da učestvuje oko 100.000 vojnika, navodi Gardijan.

Međutim, zvanična Moskva tvrdi da će broj učesnika na vežbi biti znatno manji.

Navode da je "Zapad 17" planiran odavno i da se taj tip vojne vežbe realizuje na svake četiri godine, te da to nije nikakva reakcija na američke sankcije.

Vojna vežba "Zapad 17" održaće se između 14. i 22. septembra i dolazi u vreme zategnutih odnosa između Rusije i SAD.

Vežba će se održati u Belorusiji, u oblasti Kalinjingrada, i na teritoriji same Rusije, a prvi ruski vojnici stigli su u Belorusiju sredinom avgusta.

Američki kongres je nedavno izglasao novi set sankcija Moskvi kao odgovor na optužbe da se Rusija mešala u predsedničke izbore koji su prošle godine održani u SAD.

(VIDEO) KALAŠNJIKOV PREDSTAVIO NOVO SMRTONOSNO ORUŽJE: Rex-1 prizemljuje dronove, ometa GSM i Wi-Fi signale!

(VIDEO) PANIKA ZBOG RUSA! Japan i Južna Koreja podigli ratnu avijaciju, TUPOLJEVI I SUHOJI IM LETELI ISPRED NOSA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Mogli bi da se priljucimo...ne bi nam nista falilo...!!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija