• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

29.08.2017

09:23

TRAMP NAPOKON SHVATIO: Mnoge države predstavljaju bezbednosnu pretnju!

Vesti

TRAMP NAPOKON SHVATIO: Mnoge države predstavljaju bezbednosnu pretnju!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da "mnoge zemlje" predstavljaju bezbednosnu pretnju, ali nije konkretno naveo da Rusija spada u tu kategoriju, navela je agencija AP

- Mnoge države smatram bezbednosnom pretnjom, nažalost, kada pogledate šta se dešava danas u svetu - rekao je Tramp na konferenciji za novinare u Beloj kući odgovarajući na pitanje finskog novinara da li Rusiju smatra pretnjom po bezbednost.

Predsednik SAD je govorio na zajedničkog konferenciji za novinare s predsednikom Finske Saulijem Ninistrom, posle njihovog sastanka u Ovalnom kabinetu.

Agencija AP ocenjuje da Trampov odgovor odslikava opštu neodlučnost da se zauzme oštar stav prema Rusiji, za koju američke obaveštajne službe navode da je bila umešana u prošlogodišnje predsedničke izbore u SAD.

Američko Ministarstvo pravde i kongresni odbori istražuju navode o mogućim vezama između Trampovih saradnika koji su bili zaduženi za predsedničku kampanju i zvaničnika Vlade Rusije. 


HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI ZBOG PJONGJANGA! I Moskva zabrinuta zbog Severne Koreje, moguća eskalacija SUKOBA!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija