• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

29.08.2017

18:24

MERKELOVA HOĆE DIL SA PUTINOM: Nemci otkačili Amere, UKIDAJU SANKCIJE RUSIJI!

Vesti

MERKELOVA HOĆE DIL SA PUTINOM: Nemci otkačili Amere, UKIDAJU SANKCIJE RUSIJI!

Podeli vest

Angela Merkel, nemačka kancelarka, po svemu sudeći, na sto stavlja pitanje ukidanja sankcija naspram Rusije. Ona je rekla da čim se ispune Minski dogovori, potrebno je prekinuti rat sankcijama sa Rusijom

- Mi ćemo imati veoma dobru šansu da ukinemo sankcije, čim se ispune elementarne stvari iz Minskih dogovora - kaže Merkelova.

Sam šef diplomatije, Zigmar Gabriel je za nemački Bilt izjavio da je rat sankcijama potpuno "bezumlje".

Nemačka kancelarka je ovo izjavila na svojoj redovnoj godišnjoj letnjoj konferenciji.

SRBIJA OVAKU UCENU NIKAD NIJE DOBILA: Samo neprijatelj Rusije može u Evropu!

Iako zvuči kao već "izlizana mantra" Zapada o ukidanju sankcijama, na nemačkoj političkoj sceni je iskristalisano ukidanje sankcija Rusiji kao glavno pitanje, jer nemački privrednici i najveći broj istaknutih političara već duže vreme upozorava da Nemačka trpi ogromnu štetu od sankcija.

Nemačka je već nekoliko puta uputila oštre apele i konstantno vrši pritisak na vlasti u Kijevu da se pridržavaju Minskih dogovora.

ŽESTOK ODGOVOR PUTINA NA UCENE ZAPADA: Do 2022. Rusija će ujediniti sve SRBE NA BALKANU?!

Sam šef diplomatije, Zigmar Gabriel, u poslednjih mesec dana stalno šalje poruke o potrebi hitnog prekida rata sankcijama.

On je u poslednjem intervjuu za nemački Bilt izjavio da je rat sankcijama potpuno "bezumlje".

Tanjug/AP

Pored političara i opozicije, posebno su glasni nemački privrednici i biznismeni koji imaju veoma jak uticaj na politička kretanja u Nemačkoj.

PUKLA TIKVA, EU I SAD ZARATILI ZBOG RUSIJE: Najbliži saveznici u ozbiljnom sukobu zbog Putina!

Merkelova, uoči parlamentarnih izbora, očigledno želi da postavi pravac nemačke politike u smeru poboljšanja odnosa sa Rusijom.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija