• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

30.08.2017

10:02

(VIDEO) NAPRAVIŠE GA BAĆUŠKE, ALAL VERA! Prvi brod prošao ispod Krimskog mosta!

Vesti

(VIDEO) NAPRAVIŠE GA BAĆUŠKE, ALAL VERA! Prvi brod prošao ispod Krimskog mosta!

Podeli vest

Na zvaničnom kanalu na Jutjubu projekta "Krimski most" objavljen je snimak prolaska prvog broda ispod luka mosta preko Kerčkog moreuza

Pres-služba projekta saopštila je da je ispod luka prošao teretni brod "Sveti Aleksij", koji je plovio iz Azovskog u Crno more. Dok se nalazio ispod luka, brod je dao pozdravni signal.


(VIDEO) OVO MOGU SAMO RUSI! PRAVE MOST DUG 19 KILOMETARA: Deset činjenica o Krimskoj ćupriji čiju je izgradnju NAREDIO PUTIN LIČNO!


(VIDEO) GRADITELJI KRIMSKOG MOSTA IZVUKLI AMERIČKI AVION: Oboren tokom II Svetskog rata!


(VIDEO) NISU GA NI NAPRAVILI, A VEĆ NJIME PUTUJU! Virtuelna šetnja novim Krimskim mostom!

Ranije su mediji javili da je na Krimskom mostu završena morska etapa postavljanja železničkog luka. Do završetka izgradnje luka potrebno je da se uradi niz drugih radova. Zajedno sa konstrukcijom luka planira se montaža slične konstrukcije za prolaz drumskog saobraćaja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija