• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2017

16:29

DMITRIJ PESKOV: Istina je, hteli su da grade Trampov toranj u Moskvi, ali o tome nisam razgovarao sa Putinom!

Vesti

DMITRIJ PESKOV: Istina je, hteli su da grade Trampov toranj u Moskvi, ali o tome nisam razgovarao sa Putinom!

Podeli vest

Portparol ruskog predsednika Vladimira Putina potvrdio je da je u januaru prošle godine dobio imejl od savetnika američkog predsednika Donalda Trampa povodom planova za izgradnju Trampove kule u Moskvi, ali na mejl nije odgovorio niti je o tome razgovarao sa Putinom

- Mogu da potvrdim da je, među brojnim imejlovima, bio i jedan imejl od gospodina Majkla Koena (Trampovog savetnika). To se zaista dogodilo - izjavio je Putinov portparol Dmitrij Peskov, a prenosi ruska agencija Tass.

Peskov je, odgovarajući na pitanja novinara o tom slučaju, rekao da je video taj imejl među mnogim drugima koje dobija svakog dana, ali da na njega nije odgovorio, jer nije u njegovoj nadležnosti, kao portparola Kremlja, da reaguje na takav zahtev.

Američki list "Vašington post" je ranije ove nedelje preneo da je Majkl Koen, jedan od najbližih Trampovih poslovnih savetnika, poslao imejl Putinovom portparolu, zatraživši njegovu pomoć u realizaciji planirane izgradnje Trampove kule u Moskvi.

Tramp je u to vreme bio u trci za predsednika SAD.

AMERIČKI SAVEZNICI VIŠE VERUJU PUTINU NEGO TRAMPU: Istraživanje Pev Research Centra šokiralo Vašington!

AMERIČKE DIPLOMATE BESNE NA TRAMPA! Rekao je "hvala Putine"?! TO JE NAJSTRAŠNIJA UVREDA ZA NAS!

(VIDEO) DRAGO MI JE ŠTO SAM POMOGAO, BRATE! Putinova projekcija na fasadi TRAMPOVOG HOTELA U NJUJORKU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija