• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.08.2017

22:48

UKRAJINCI OTELI RUSKU NOVINARKU: Bio je dovoljan JEDAN POZIV MOSKVE DA JE ODMAH NAĐU i pošalju kući!

Vesti

UKRAJINCI OTELI RUSKU NOVINARKU: Bio je dovoljan JEDAN POZIV MOSKVE DA JE ODMAH NAĐU i pošalju kući!

Podeli vest

Ruska novinarka Ana Kurbatova, koju su prema tvrdnjama brojnih medija oteli militantni Ukrajinici nezadovoljni njenim izveštavanjem sa vojne parade na Dan nezavisnosti u Kijevu, je pronađena, ali će odlukom vlasti iz Kijeva biti deportovana u Rusiju

Portparolka Ukrajinske službe bezbednosti Jelena Gitlijanskaja potvrdila je da će Kurbatova biti deportovana, navela je i da će se  isto desiti "svakome ko se usudi da kritikuje Ukrajinu".

Ona je u objavi na Fejsbuku dodala da su izdata neophodna dokumenta za deportaciju novinarke ruskog Kanala 1.

(VIDEO) KIJEV NEGIRA DA JE KIM DŽONG UNU DAO MOTORE ZA RAKETE: Porošenko naredio istragu o saradnji Ukrajine i Severne Koreje!

Mediji su prethodno preneli da je ruska novinarka oteta u Kijevu.

Ambasada Rusije u Kijevu poslala je notu ukrajinskom ministarstvu spoljnih poslova tim povodom, izvor iz ambasade rekao je za TASS.

RUSI UHVATILI UKRAJINSKOG AGENTA! HTEO DA MINIRA SISTEM ZA SNABDEVANJE STRUJOM KRIMU: Kijev tvrdi da je to provokacija Moskve!

- U svetlu medijskih navoda o otmici novinarke Kanala 1 Ane Kurbatove, ambasada je poslala upit ukrajinskim organima i novu ministarstvu spoljnih poslova, zahtevajući hitne mere kako bi se utvrdile okolnosti incidenta i oslobodila ruska novinarka - dodao je taj izvor.

KIJEV U DONBASU SPREMA "OLUJU", ODGOVOR RUSA BIĆE BRUTALAN: Ukrajinci najavili veliku ofanzivu već u novembru!

Prema navodima kanala Rosija 24, Kurbatova (29) rođena u Stavropolju dobijala je u više navrata pretnju zbog izveštavanja o događajima u Ukrajini.

(VIDEO) UKRAJINA PROVOCIRA PUTINA, ODGOVOR MOSKVE BIĆE ŽESTOK: U Kijevu otkriven spomenik gde mač probija Rusiju!

- Sajt Mirotvorac koji je zabranjen u Rusiji, stavio ju je 26. avgusta na crnu listu. Ona je optužena za pristrasno izveštavanje sa vojne parade na Dan nezavisnosti Ukrajine. Ona je takođe optužena da je manipulisala značajnom informacijom i za učešće u antiukrajinskoj propagandi - objavio je ovaj kanal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija