• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

01.09.2017

15:34

(VIDEO) RUSI IZ VAZDUHA, A SIRIJCI NA KOPNU URNIŠU ISIS: Oslobodili šest gradova za samo 24 sata, ostaje im još Deir ez-Zor!

Vesti

(VIDEO) RUSI IZ VAZDUHA, A SIRIJCI NA KOPNU URNIŠU ISIS: Oslobodili šest gradova za samo 24 sata, ostaje im još Deir ez-Zor!

Podeli vest

Asadova vojska se približava glavnom uporištu Islamske države, gradu Deir ez-Zoru, a već je ušla na širu teritoriju guvernerata Deir ez-Zor. Uspeli su da oslobode još šest strateški važnih lokacija u blizini Ukajribata u centralnoj Siriji

Posle oslobođenja al-Sukne, sirijska vojska je krenula sa oslobađanjem autoputa koji vodi ka Deir ez-Zoru i ostvarila izvanredan uspeh.

Podsećamo, ruski ministar odbrane, Sergej Šojgu, rekao je da će pad Deir ez-Zora označiti kraj rata u Siriji.

U reportaži agencije Anna Njuz koju ovde prenosimo, prikazane su borbe na prvoj liniji fronta i udari sirijske artiljerije, te oslobođena teritorija u pravcu autoputa ka Deir ez-Zoru.

Avijacija Ruske Federacije konstantno vrši udare po pozicijama džihadista u Deir ez-Zoru, slabeći njihove snage i pripremajući teren za pešadijski i artiljerijski napad sirijske armije. 

PUTUJETE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Ovo je 16 najopasnih zemalja sveta!

Ova reportaža, između ostalog, prikazuje i akcije ruskih helikoptera koji sprovode svoje operativne zadatke.

Zbog velikog napretka armije Sirije i njenih saveznika i činjenice da džihadisti gube pozicije i trpe velike gubitke na svim delovima fronta, motivisanost sirijskih vojnika je na najvišem mogućem nivou što se da videti u odličnoj reportaži novinske agencije Anna Njuz iz Abhazije.

Sirijska vojska i njeni saveznici uspeli su da oslobode još šest strateški važnih lokacija u blizini Ukajribata u centralnoj Siriji.

EVROPA MORA DA SE POKLONI PUTINU: Bivši šef Izraelske obaveštajne službe otkriva zanimljive stvari o Rusiji, Americi, Siriji!

Kapitalizujući jučerašnje dobitke u centralnom delu provincije Homs, sirijska vojska je uspela da oslobodi još nekoliko kilometara prostora u blizini grada Manuk.

Taj napredak značajno utiče na proširenje zone kontrole južno od Ukajribata. U međuvremenu, u istočnoj Hami sirijska vojska nastavlja da gazi sve pred sobom i oslobađa važne položaje.

PUTIN JE JOŠ JEDNOM NADIGRAO ZAPAD: Stotine hiljada Sirijaca se vraća u zemlju da bi se borilo, PODLI PLAN JE PROPAO!

Ovi rezultati omogućavaju da se obezbedi pristup strateški važnom auto putu, koji je od suštinskog značaja za potpuno oslobađanje zemlje od terorista.

U mnogim gradovima teroristi su opkoljeni. Kako to izgleda možete videti ovde!!!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17